De leukste, gevarieerde mamablog van Nederland

#vlog 22 oktober ’16

| Geen reacties

Weekend dus weer vloggen 😀 en toch gelukt ondanks mijn zieke koppie maar was aan het einde van de dag helemaal gesloopt en och wat kan een mens een koorts hebben :|. Baal als een stekker dat ik niet mijn to-do-lijstje af heb kunnen vinken, zoals de voetbal van niomi, de voetbal van neefje Xannie en de bday van barbara 🙁 maarja beter zo dan dat ik ergens instort toch. Hoop mij vandaag (zondag) toch wel wat beter te voelen want ik zou en moet die muur verven haha.

 

reactie's

Wil je ook een reactie plaatsen? Gezellig!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Protection Plugin created by Jake Ruston - Wordpress Plugin made by FatCow Review and ImHosted Review.

%d bloggers liken dit: