LaFamiliaB.nl

Vlog 29 januari 2016

| 2 reacties

Weer een vlog!! een korte en zeker geen boeiende maar heb het toch geprobeerd  hihi. Dit was trouwens de eerste keer in mijn leventje dat ik snijbonen at :D, at ze vroeger als heel klein meisje….als mijn moeder ze schoon stond te maken en door het molentje haalde at ik ze rauw, maar zodra ze gekookt waren blehhhh was het huilen hihi, vandaag geprobeerd en och wat lekker 😀

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

reactie's

reactie's

Powered by Facebook Comments

2 reacties

  1. Ik vond je oogmake-up leuk gedaan gisteren 🙂 Heel slim dat je voorzichtig doet na de klappen van de afgelopen dagen.

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.


Protection Plugin created by Jake Ruston - Wordpress Plugin made by FatCow Review and ImHosted Review.