LaFamiliaB.nl

#Vlog 5 maart ’17, blehh

| 6 reacties

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

reactie's

reactie's

Powered by Facebook Comments

6 reacties

  1. Ik sluit me aan bij de reactie van Cynthia. Ik kijk weinig vlogs omdat ik ze vaak zo ‘onecht’ vind. Jouw vlogs kijk ik wel graag. Niks nep gedoe, maar gewoon het leven zoals het is!

    • ik vind het heel gaaf om te horen!! ;)ik kijk zelf ook veel vlogs en vind die van mij dan altijd maar boring maar idd wij zijn echt en sommige vlogs zijn uhh “gemaakt” en ik wilde vanaf het begin al gewoon puur ons zelf zijn gewoon wie we zijn in het gezin met ons doen en laten

  2. Ik vind je video’s leuk. Moedig hoe jij je echte leven laat zien. X

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.


Protection Plugin created by Jake Ruston - Wordpress Plugin made by FatCow Review and ImHosted Review.