#Vlog 7 juli ’16…vakantieeeeee

| 2 reacties

Een extra vlogje vandaag omdat het de laatste schooldag was en de musical van niomi!! Helaas was mijn batterij van mijn vlog camera leeg en moest ik dus dingen aanpassen :(. Anyway ik had het over mijn bloedwaardes, die waren redelijk alleen mijn ijzer en eiwitten staan weer dramatisch laag…. vandaar ook weer dat vele vocht vasthouden. Balen maar ik zet het weer even opzij en gaat lekker van mijn vakantie genieten 😀

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 reacties

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Protection Plugin created by Jake Ruston - Wordpress Plugin made by FatCow Review and ImHosted Review.

%d bloggers liken dit: