LaFamiliaB.nl

#VLOG…Moeders is ziek…jawel top weer!

| Geen reacties

Hey!!
Ik had al aangegeven dat de vlog later online zou komen ivm mijn “mama-dag”. Maar hier is die dan weer, en nee niet veel soeps want ik heb een bijholte ontsteking en ja die geintjes heb ik altijd als we vakantie hebben he …. Maar goed, de meiden zijn wel naar de ijshockey geweest en staan nu met alle guy’s op de foto haha, heb niet alle fotos geplaatst omdat Rashel daar nog een aparte blogpost over gaat maken šŸ˜‰ ennn ik kwam erachter dat de woensdag vloggen er niet bij zat…camera issues šŸ™ wel super balen want daar had ik dus gevlogtdat niomi haar kerstgala ging!! Daar komt dus een blogpost over šŸ˜‰

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

reactie's

reactie's

Powered by Facebook Comments

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.


Protection Plugin created by Jake Ruston - Wordpress Plugin made by FatCow Review and ImHosted Review.