De leukste, gevarieerde mamablog van Nederland

Vloggen met gebroken ribben…kort verhaal… #VLOG

| Geen reacties

Hey!

Het is woensdag dus vlog tijd….kuch kuch….vlog wil ik het weer even niet noemen. Het ging gewoon niet met mijn gebroken ribben :(. Heb weinig lucht en als ik een verkeerde beweging maak is het uhhh ja gewoon kut! Maar goed het gaat een keer over….hope so!!

Ik heb wel rapport gesprek gehad bij Rashel op school en ja he he deze moeder is zo trots als het maar kan :D. Die chick doet het zo goed dus ik glimlach van oor tot oor!!!

reactie's

Wil je ook een reactie plaatsen? Gezellig!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Protection Plugin created by Jake Ruston - Wordpress Plugin made by FatCow Review and ImHosted Review.

%d bloggers liken dit: