De leukste, gevarieerde mamablog van Nederland

Vooral die stoomreiniger!

| 5 reacties

Weer een logje met fotos, ja ben lekker bezig he hahah, moet wat als ik niks verder in huis mag en kan doen ๐Ÿ˜‰

Afijn ik heb weer, ja weer ja, wat lakjes gescoord en als ik zo door gaat is mijn kast boven ook te klein dalijk ๐Ÿ˜› ik kon ze niet laten staan gewoon want ze zijn mooi ๐Ÿ˜€ en ja, ja de stoomreiniger! ik dweilde altijd gewoon met een dweil van leifheid en deze stoomreiniger hebben we zaterdag in huis gehaald en oh oh wat een geniaal ding is het!! ik had smorgens gewoon gedweild en smiddags dat ding gelijk proberen en mennn wat een bagger kwam er vanaf ๐Ÿ˜ hij reinigt echt heel goed op onze hoogglans vloer dus ikke weer helemaal in love met mijn poets ding ๐Ÿ˜€ je kan hem ook tegen de muren van je badkamer zetten dus stomen maar met die handel ๐Ÿ˜€

Vandaag stond ook weer het bloedprikken op het menu,ย  dat verliep soepel gelukkig ondanks dat er een vrouwtje zat die ik nog niet eerder heb gehad. Ik heb mijn stijltang ook maar weer eens uit de kast gehaald aangezien mijn coupe roti steeds moeilijker teย  hanteren word :s had al zoveel haar…NOT hahah. maar met die stijltang is het nog een beetje te hanteren ๐Ÿ˜‰

Wij hebben morgen nog 1 dagje te gaan, morgen ook de bloeduitslag dus ben benieuwd, en vrijdag zijn we lekker vrij alleen moeten de meiden naar de ggd voor lichamelijk onderzoek ๐Ÿ™‚

fijne avond allemaal!

reactie's

5 reacties

  1. Ik zat toevallig gisterenavond te denken om een stoomreiniger aan te schaffen. Vooral voor de badkamer want daar heb ik zo’n hekel aan, die kut tegels.

    • geloof me dan is deze ideaal ioon :d ik zet hem ook zo op me tegels in de badkamer en klaar :D, heb er ook een van kacherer die je in je had kan houden maar die vind ik toch niet zo fijn als deze ๐Ÿ˜‰

  2. Heb ‘m ook besteld!!!!!!!

Wil je ook een reactie plaatsen? Gezellig!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Protection Plugin created by Jake Ruston - Wordpress Plugin made by FatCow Review and ImHosted Review.

%d bloggers liken dit: