Vrachtwagen met klapband oeps, feestje en de markt… #VLOG

| 2 reacties

Hey!!

Het is weer zondag dus tijd voor een vlog!! Jeetje, weer van alles wat hoor, tandarts omdat ik zo pijn me mond had weer en ik volgende week weer een fijne wortelkanaalbehandeling voor ga krijgen, we hebben een feestje gehad van Hijs, op de ijshockey en onderweg zaten we achter een vrachtwagen die een klapband kreeg!!! Dat was even paniek en toevallig stond de camera aan!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 reacties

  1. Je nieuwe broek staat je super!

    Omg die vrachtwagen! Ik zou me helemaal de tyfus schrikken 🙈

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Protection Plugin created by Jake Ruston - Wordpress Plugin made by FatCow Review and ImHosted Review.

%d bloggers liken dit: