LaFamiliaB.nl

We gaan beginnen!

| 14 reacties

Mensen die ons langer kennen als vandaag weten dat wij een paar jaar geleden een koi vijver hebben gehad. Roon had er op gegeven moment geen zin meer in want hij was te klein de vijver en echt geld voor een complete nieuwe vijver was er toen gewoon niet. Met pijn in ons hart toen en och wat heb ik gejankt toen me schatjes eruit gehaald werden hebben wij de vijver naar iemand gedaan die er nu nog met liefde voor zorgt. Maar…. eenmaal een koi  fanaat altijd een koi fanaat en het gaat weer gebeuren 😀 een joekel van een complete vijverbak van 4 bij 3 word over 2 weken over ons huis heen getakeld met een kraan!! spektakel hihih maar daar aan vooraf moet er wel gegraven worden…. en zand, aarde en klei worden afgevoerd. We konden het laten uitgraven maar ikke geen mongool zijn om dat voor 1600 euro te laten doen natuurlijk 😉 daar koop ik liever een mooie koi van!! Afijn roontje kan ze hobby weer oppakken en ik ook want ik was toen me eigen flink aan het verdiepen in het verzorgen van zieke kois, dus ik kan ook weer met me neus in de boeken en het levert natuurlijk super mooie fotos op 😀 de komende weken zien jullie dus ook logjes voorbij komen met de aanleg en de bouw van onze nieuwe koivijver!!
Vandaag is de container gebracht en vanaaf gaat roontje met zijn maatje ramon al aan de gang!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

reactie's

reactie's

Powered by Facebook Comments

14 reacties

 1. Spannend hoor mop! Gaan we bij elkaar op Koi bezoek whahahaha!

 2. Ik heb echt helemaal niets met vissen haha.
  Maar ben benieuwd naar de foto’s van het eindresultaat 😀

 3. Gaaf zeg! Ik las al dat je hier in de buurt langs een Koi dealer was geweest 😉 leuuuk. Ik heb weinig met vissen maar vind ze vaak wel heel mooi.

 4. Wat gaaf! 😀 Ben benieuwd naar het eindresultaat

 5. Jeetje van spannend. Ik zag de foto’s van het bakkie en ik heb vanochtend ook een bakkie voor mijn deur laten plaatsen voor het
  afval hout.
  Meid ik zal aan je denken als je net als ik in de rotzooi zit.

 6. Leuk! Veel plezier als hij straks staat 😀

 7. super !!!! ik ga het volgen hierzo 😀 su6

 8. he he heb je die pik eindelijk groen licht gegeven kreng hahah nee weet dat jij het ook gaaf vind maar het is gewoon een hoop geld 🙁 daarom krijgt rich er ook geen 1 haha

 9. wat onwijs gaaf rach dat jullie weer gaan beginnen 😀 ik weet nog wel dat we op msn zaten met de webcam bij de vijver hiih zo mooi gewoon nou heel veel succes roontje met graven en jij met de bende hihih

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.


Protection Plugin created by Jake Ruston - Wordpress Plugin made by FatCow Review and ImHosted Review.