LaFamiliaB.nl

We lakte weer eens onze nagels…

| Geen reacties

Ondanks dat het weer even zinloos is om mijn nagels te lakken ben ik er toch maar aan begonnen want er stonden nog lakjes van december die ik nog niet had gebruikt. Inmiddels ook niet meer te krijgen, aangezien het LE lakjes waren, helaas. Wat ik ook helaas vond is dat ze mat waren, en ik niet kapot ben van matte nagelak. Ik kan natuurlijk ook even lezen maar nee mijn ogen zien wat nieuws en dan is het hup het mandje in haha. Het is een zalm kleurig lakje en een lila lakje en met een glimmende topcoat zijn ze wel mooi! Wat ik al schreef het waren LE lakjes dus niet meer verkrijgbaar, sorry!

Vinden jullie matte nagelak mooi of heb je ook liever glimmend? 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

reactie's

reactie's

Powered by Facebook Comments

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.


Protection Plugin created by Jake Ruston - Wordpress Plugin made by FatCow Review and ImHosted Review.