LaFamiliaB.nl

Weer een nieuwe…

| 2 reacties

Ik was weer eens bij het kruidvat…ja wanneer niet? ….oke en Rashel zag deze highlighter en riep natuurlijk gelijk haar moeder….”mammmmm deze heb je nog niet!!” Uhm nee schat je hebt gelijk dus gooi maar in het mandje hahah.

Het merk ken ik totaal niet, Misslijn….

Maar ik moet zeggen het is geen miskoop geweest!! Hij geeft een mooie glow en dat is wat we willen ­čśÇ

Ze hadden er ook andere producten van maar om eerlijk te zeggen durf ik niet op te noemen wat want ik was teveel bezig met die highlighter en mijn telefoon want ik moest natuurlijk hele andere dingen hebben dan make up ­čśë

Kennen jullie dit merk ?

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

reactie's

reactie's

Powered by Facebook Comments

2 reacties

  1. Nee, miss Lyn ken ik niet. Wel een mooie kleur!

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.


Protection Plugin created by Jake Ruston - Wordpress Plugin made by FatCow Review and ImHosted Review.