De leukste, gevarieerde mamablog van Nederland

What did i eat week 43

| Geen reacties

Wat hebben we de afgelopen week weer gegeten, nou ja ik dan want wat ik al eerder schreef de rest eet niet alles met mij mee alleen Rashel heeft met mij lasagne gegeten, of nou ja ik met haar want daar is ze gek op en ik toch niet meer zo 😉

We hadden weer een broodje ei, met voor mij beenham erbij uit de oven, dat eten we standaard op maandag maar dat komt eerlijk gezegd mijn keel een beetje uit dus ben een beetje zoekende naar wat ik dan kan gaan eten. Ik at snijboontjes met chamions en een tartaartje en asperges …nee geen verse gewoon ordinair uit pot hihi met zelf gemaakte eiersalade, ik maakte kippensoep, haalde een keer chinees en maakte in het weekend spaghettie en sate.

Op naar een nieuwe week waar ik toch wel weer snak naar een aardappel en een heerlijk prakkie spinazie!! En dat gaat deze week ook zeker op tafel komen 😀

Wil je ook een reactie plaatsen? Gezellig!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Protection Plugin created by Jake Ruston - Wordpress Plugin made by FatCow Review and ImHosted Review.

%d bloggers liken dit: