What did i eat week 44

| 4 reacties

Daar is die weer, de wekelijkse maaltijd-foto-blogpost :D. Standaard op maandag het gebakken eitje weer, dat blijven we gewoon houden omdat niomi moet trainen dus lekker makkelijk is dan. Dinsdag hadden we geloof ik spinazie en de rest bloemkool, snijboontjes met champions en een tartaartje, ik maakte een pan verse groentesoep en had een salade van de appie met geitenkaas maar man o man dat vond ik dus echt niet lekker en heb mijn kippenpootjes alleen opgegeten en toen werd er maar weer een bak rijst gehaald voor me hahah.

Het weekend maakte ik broodje bal voor iedereen want daar hadden ze trek in, en thank god wat was ik daar blij mee want nogmaals elke week die frituurpan komt me de keel uit echt waar en Rashel ook hihih. Zondag (vandaag) had ik het ineens in mijn bol en maakte weer een keer zuurkoolstampot…… waar ik toch wel lichtelijk panisch voor was, want vorige keer toen ik het maakte was het een groot drama snachts ๐Ÿ™ dus hoop dat het dit keer niet het geval is ๐Ÿ˜‰ Het smaakte in ieder geval heerlijk en heb nog over dus dat kan ik van de week lekker opbakken, dan vind ik het toch het lekkerste maar denk dat ik daar niet de enige in ben ;).

Wat hebben jullie deze week allemaal gegeten?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 reacties

  1. Toppie , dat wordt dan vanavond voor ons zuurkool eten met
    jouw recept ๐Ÿ™‚

  2. Ziet er weer heerlijk uit allemaal . Maar hoe maak jij zuurkool op smaak ?
    Ik vind alle stampotten lekker maar er moet wel aangewerkt worden betreft op smaak maken . Tips ?

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Protection Plugin created by Jake Ruston - Wordpress Plugin made by FatCow Review and ImHosted Review.

%d bloggers liken dit: