LaFamiliaB.nl

Zwart met zilver..

| 2 reacties

Ohh het is of word of andersom weer herfst en krijg het weer in mijn bol!! dan moet alles veranderd worden in huis :D. Prulletjes en tierelantijntjes ken je dat? Ik heb een paar weken geleden al mijn lampenkappen zwart gemaakt en wil steeds meer zwarte items toevoegen want ik vind de combi zwart met zilver helemaal geweldig šŸ˜€

Oke zwarte kaarsen waren zo gescroord en ja heb ook nog roze en groene en andere kleuren en ja die moeten ook een keer op dus heb die maar op tafel gezet….staan er nog een stuk of 20 in mijn dressoir….ja dat is wederom een tik van me hihi. Ik wilde dus ook zwarte kussentjes op de bank maar ben daar niet voor geslaagd vandaag helaas dus ik gaat morgen toch maar even langs de action hihih tot grote ergenis van hubby hahah.

Doen jullie dat ook als er weer een nieuwe periode aanbreekt dat je alles wil en gaat veranderen ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

reactie's

reactie's

Powered by Facebook Comments

2 reacties

  1. ja, doe ik ook.
    waarom druipen ze bij jou niet?

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.


Protection Plugin created by Jake Ruston - Wordpress Plugin made by FatCow Review and ImHosted Review.