1 april

1 april

Vandaag 1 april en niet eens in de zeik genomen, gelukkig maar want heb er een hekel aan haha. Nee we hebben weer fotos, bevalt me prima zo en heb dan ook meer zin om wat online te gooien 🙂

Het was vandaag de bedoeling om naar scheveningen te gaan maar onderweg ging het regenen, tja dan hoef je daar niet met je cameraatje te gaan staan he ;)dus onderweg de omkeer gemaakt naar de makro en daar zag rach weer sushi liggen hahah dus ja dat moest mee, en een draadloze oplader die ik allang wilde hebben ging ook mee, en nog een mooi vest voor @roontjuh maar heb daar toevallig weer geen foto van haha, maak overal fotos van behalve van dat vest. De tuin is weer aan kant, nieuwe schutting erin, opgeruimd en schoon gespoten, nou dan maak je rachie blij hoor geloof me:D Gister heb ik ook een nieuwe stofzuiger binnen gehaald omdat mijn vertrouwde dyson het van de week begaf en ik het moest doen met onze stofzuiger van boven, is en was ook geen probleem maar kon niet aan het ding wennen, sorry ben daar ook kieskeurig in hahaha. mijn nachtelijke avonturen lijken wat af te nemen maar daar gil ik natuurlijk niet al te hard over maar de afgelopen nachten ben ik maar 2 keer eruit geweest en dat is natuurlijk beter dan 10, 12, 13 keer 😉

Ik ga nu lekker in pj genieten op me bankie 😉 morgen heb ik een gesprek met de ervaringsdeskundige op ursula dus ben benieuwd weer ;)fijne avond!!

5 gedachten over “1 april

  1. Fijn zo’n collage. Leuk die nieuwe spulletjes. 🙂
    Wat leuk dat je lekker dicht bij Scheveningen woont. Ik ook en ben in de zomer of met lekker weer daar vaak te vinden. Heerlijk even je hoofd leeg maken.

    Liefs

  2. Leuke foto’s, altijd fijn nieuwe spulletjes!
    Is dit je 2e gesprek met de ervaringsdeskundige of ben je er inmiddels al vaker geweest? Eerste keer beviel toen wel toch?

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.