15 jaar bloggen!

15 jaar bloggen!

Jeetje!! Dit jaar ben ik al 15 jaar aan het bloggen!

Daisy ging van de week al terug in de tijd en het leek mij wel leuk om mijn verhaal ook te delen met hoe ik ben begonnen met bloggen en waarom.

Toen de meiden nog klein waren ben ik een blog gestart om voornamelijk familie en vrienden op de hoogte te houden. Ik deelde foto’s van de meiden en plaatste eigenlijk een soort van online dagboek.

Toen werd ik ziek, kreeg anorexia en ben toen project-a gestart. Dit heb ik toen gedaan om mijn verhaal te delen mensen een kijkje te nemen in een gezin met anorexia.

Hoe meer en vaker ik ging bloggen hoe leuker het werd en toen kwamen er ook opdrachten en samenwerkingen bij. En tot op de dag van vandaag vind ik dat nog steeds super leuk om te doen.

Toen besloot ik te gaan vloggen na aanleiding van een docu die gemaakt werd over mij door Lisette Lubbers.

Mensen een kijkje in mijn leven te geven. Mensen zijn nieuwsgierig en willen alles weten en dit leek mij wel de makkelijkste optie om dat zo te geven.

Ondertussen groeide de site, de meiden gingen mee bloggen en vloggen en ik kreeg de schat Daisy op mijn pad. Ze begon als gastblogger op LFB en hoort nu gewoon bij het gezin en de site en post ook wekelijks mee. Dankbaar en vertrouwd.

Ik vind het bloggen en vloggen nog steeds super leuk en het is ook van hobby naar werk uit gegroeid en hoop het nog lang te kunnen doen :D. Wel heb ik pas het blog en vlog schema aangepast want hey ik word ook een dagje ouder en wil ook wel eens een dagje vrij hebben ๐Ÿ˜‰

Blog jezelf ook? Zoja hoelang? En hoelang kom je al op LFB?

In het archief staan al onze oude blogposten mocht je ze een keer willen bezoeken ๐Ÿ˜‰

25 gedachten over “15 jaar bloggen!

 1. Gefeliciteerd met je blogjubileum. Wauw 15 jaar alweer. Hier staat dit jaar 10 jaar op de teller. Wat vliegt de tijd!

 2. Wow! Gefeliciteerd en wat lang! Ik blog zelf sinds 2013 en als ik zo tel is dat ook best alweer lang. Dit jaar wordt het zevende jaar. Ik ben per ongeluk op je blog beland, destijds bij project-a en via FB kwam ik bij jouw (en inmiddels jullie) blog terecht. Ik houd van de rauwheid, de open- en eerlijkheid in de dingen die je zegt en benoemt. Je dochters en Daisy doen het weer op een heel andere manier. Wat lichter. De combinatie van dat alles maakt het tot een gevarieerde blogsite waar ik regelmatig een kijkje kom nemen.

 3. Oh jeetje wat goed dat je al zo lang bezig bent met bloggen. Van harte gefeliciteerd met dit mooie jubileum. Dat er nog maar veel logs online mogen komen. Zelf blog ik nu een jaar of 9.

 4. Gefeliciteerd! Wauw, gaaf dat je het nog steeds leuk vind! Ik kom net om de hoek kijken. Ik blog sinds 1 oktober 2019. Heb een lifestyleblog, heb een brede interesse. Was jaren geleden al ‘ns begonnen met bloggen, maar had toen niet echt een goed concept, dus dat strandde al snel. Op naar je volgende jubileum!

 5. Wauw wat gaaf! Van harte gefeliciteerd en op naar de komende 15. Ik denk dat ik jouw blog nu ongeveer 9 jaar volg. Zelf blog ik er nu ruim 2 jaar op Bij Zus, maar daarvoor heb ik nog een paar andere namen gehad, dus ik denk in totaal nu 5 of 6 jaar.

 6. Wauw! Ongeloofelijk bijna, al 15 jaar bloggen! Ik zit nu al zo’n 8 jaar in het “blogwereldje”, maar zelfs toen ik startte was jij al een ancien! Gefeliciteerd met deze mijlpaal en hopelijk nog eens evenveel jaartjes erbij!

 7. Mooie mijlpaal zeg! Ik ben je denk ik een jaar of 10 geleden gaan volgen, toen heette je blog nog Rachel-Niomi-Rashel! Zo lang geleden alweer. Je zette zelf acryl nagels en had katten weet ik nog wel. ๐Ÿ˜Š En de meiden waren idd nog klein.

  Ik heb zelf ook bijna 10 jaar geblogd (Pink Sensation) maar ben daar eigenlijk vorig jaar mee gestopt. Ik ging fulltime werken, samenwonen en ja het had mijn interesse gewoon niet meer zo. Soms mis ik het nog wel maar niet genoeg om weer te starten. Het kost gewoon veel tijd om het te onderhouden. Het was wel een erg leuke tijd!

 8. Wauw, 15 jaar bloggen en vloggen, dat is nogal een prestatie, gefeliciteerd! Zelf blog ik nu zo’n 6 jaar, in eerste instantie om mijn Nederlandstalige rondleidingen in Londen te promoten. Ben pas de laatste maanden echt mijn doel en strategie aan het herdenken om mijn blog zelf te laten groeien en daar een passief inkomen mee te genereren. Nog veel blogplezier gewenst!

 9. Gefeliciteerd! 15 jaar wow!, hier blog ik nu 9 jaar, ik ben begonnen voor een mama site toen wij in 2011 gingen reizen en ik ben toen altijd blijven bloggen, maar pas sinds een paar jaar echt serieus en nu is het mijn werk en blog ik full-time. Ik volg je al langer. Hoe lang zou ik niet weten.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.