19 jaar zonder moeder…

19 jaar zonder moeder…

Normaal op zondag is er altijd een vlog. Vandaag komt de vlog wel online maar vanavond om 20.00!

Vandaag is het gewoon even alweer 19 jaar geleden dat ik mijn mams verloor. Mijn lezers die mij langer volgen weten dat dat een issue blijft bij mij. Maar ondanks het gemis, wat echt nooit over gaat geloof mij, gaat het goed en heb ik er nog steeds vrede mee net zoals ik vorig jaar beschreef.

Maar het is weer kerst, weer zonder moeder…..

Zoals elk jaar maken wij er weer wat van en zo ook dit jaar!! Kadootjes, gezelligheid en een shitload aan (vr)eten. Erop uit gaan dat weten we nog niet, mijn derde kind is er morgen ook gezellig bij dus wie weet gaan we wel even lekker naar buiten voor een paar foto’s maar dan moet natuurlijk wel het weer mee zitten 😉

Er brand niet een kaarsje voor mijn mams, maar meerdere. Ze is gewoon weer bij dit jaar 😉

Wij, de bloggers van Lafamialiab.nl willen iedereen een hele fijne kerst toewensen en ga er vooral van genieten!!

5 gedachten over “19 jaar zonder moeder…

  1. Je mams voor altijd in je hart en altijd ingedachte.
    Sterkte.
    Fijne feestdagen met je dierbare .
    Xxx😘

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.