2.6 ….2.2

2.6 ….2.2

Gister was ideaal het thuis bloedprikken moet ik je zeggen :). Bloedprikken is nooit leuk maar geloof me na 6 a 7 maanden elke week te moeten raak je er echt aan gewent op een paar trauma’s na dan door het verkeerd prikken. Maar als je op gegeven moment de velgen van je pooier wagen langs de stoepranden gaat halen tijdens het rijden is het tijd om daar wat mee te gaan doen 🙁 autorijden word gewoon gevaarlijk, niet omdat ik niet kan rijden maar omdat ik een concentratie vermogen van lik me ……#kuch dus hebben we kunnen regelen dat ik thuis geprikt word. Dat gebeurde gister om 10.00 en om 16.45 toen ik aan me heerlijke nasi zat ging de foon en dan weten we hier al dat er stront aan de knikker is… jawel een kalium gehalte van 2.6… het was een vervangend arts en we hingen eigenlijk op en nog geen kwartier later belde hij weer dat het hem niet lekker zat want een kalium onder de 3.0 is naar het ziekenhuis en die had hij al gebeld en ze stonden op me te wachten, oke rustig me eten verder afgemaakt, kinderen snel gepimpt want die zouden naar de disco gaan en me vriendin gebeld om te vragen of ik de kids al eerder bij haar kon brengen ( zei regelde ook de disco #patries) dus kids daar heen gebracht, dikke knuffel gehad van patries en op naar het ziekenhuis waar weer bloed werd geprikt, een hartfilmpje werd gemaakt en ik aangesloten lag aan de monitor

Je ligt te geiten en te dollen daarzo maar je weet dat het niet goed is en na een uur wachten kwam ze met de bloeduitslag en het kalium was gedaald naar 2.2 😐 dodelijk, dus weer in overleg en dan aan het infuus pffff nouuu me stoppen sloegen door dat snap je zelf ook wel en uiteindelijk moest ik 60 ml kalium drinken!!! wat een gore gore zoute (zo zout heb je nog nooit geproeft geloof me) is dat zeg. met instructies kon ik daarna weer naar huis om vervolgens vandaag weer bloed te laten prikken en stipt me kalium in te gaan nemen!!!

Geschrokken zeker ja, het normale kalium van 2.9 (wat normaal 3.5 moet zijn) vind ik al erg laat staan 2.2!!! Om 22.15 zijn we richting patries en leen gereden omdaar de meiden weer op te halen want de disco duurde tot 21.30, en gelukkig hebben de meiden niks mee gekregen van dit hele drama, ze weten wel dat ik naar het ziekenhuis moest omdat alles te laag was weer 🙁 ze waren super blij mama weer te zien alleen niomi brak voordat ze naar bed ging omdat ze zich zorgen maakte……mijn hart brak ook en even met haar gepraat waarnaar ze lekker is gaan slapen 😉

7 gedachten over “2.6 ….2.2

  1. Jezus wat een gedoe weer zeg, zag net op fb dat je kalium nu godzijdank weer goed is.

    Zo zielig voor je kleine meid, je hart breekt als je je kind ziet breken.

    XXX

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.