20 min shoppen bij de action, en kletsen #WEEKVLOG

20 min shoppen bij de action, en kletsen #WEEKVLOG

Hey! Leuk dat je weer mee kijkt.
Tegen mijn regels in ging ik toch shoppen bij de action, niet voor mijzelf, maar omdat Ro dingen nodig had voor de zaak. Verder veel kletsen, wat moet je anders als je opgesloten zit 😉
Tot volgende week!!

12 gedachten over “20 min shoppen bij de action, en kletsen #WEEKVLOG

  1. Ik hou er niet van dat je maar zo kort tijd hebt om te shoppen – ik kan soms heel lang nadenken of ik iets dan wel of niet koop – soms gaat het snel soms niet 🙂

    1. dan word het lastig inderdaad. ik ben een impulsief gevalletje en denk niet zo na bij het kopen van dingen.ik zie iets en dan is het kopen hihi

  2. Ja wat kan je nu in 10 minuten tijd kopen bij de Action? Fijn dat het nu naar 20 minuten is. Het eerste wat ik dacht toen ik je titel las: Je hebt 20 minuten de tijd om geld te besten wat ga je kopen? 🤣

  3. ha ha altijd baas boven baas. Ik had e 10 minuten optie. Ik vond het wel apart. Zo’n hele winkel voor jezelf alleen. Het is een mooie tijdelijke oplossing met nadruk op tijdelijk ik wil nu wel weer eens terug naar het normale leven

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.