24 december 2009…mamsepams

24 december 2009…mamsepams

Mooi he mam dat sneeuw dat we hebben gehad…heb je het gezien ? hoop het wel. Β tijd gaat veel te snel he mam….vandaag ben je al weer 11 jaartjes bij ons weg, blijft nog raar en waarom? dat weet ik niet, heb al eens eerder geschreven dat ik in de maand december al de kriebels krijg en de hele movie weer opnieuw afspeel…onbewust of bewust..? beetje van beide denk ik ;). De eerste jaren waren heel heel pijnlijk, de laatste jaren ook maar anders, en misschien komt dat wel doordat ik weet dat je het daar goed hebt en beter hebt dan toen je hier was en zo ziek was. Ik krijg er steeds meer vrede mee maar mis je nog elke dag, dingen met je delen, lekker kletsen aan de foon, samen lekker naar de markt gaan….dat gaat niet meer…ik doe dat lekker in gedachten als ik op de bank zit, dan neem je me overal mee naar toe πŸ˜‰ of als ik slaap….dan ben je ook bij me he ? moet haast wel want ik voel het gewoon en dat gevoel geeft me een hoop rust en een beetje troost;)
De meiden kijken vanavond weer naar de sterren mam, want hey oma is daar en die laat ons wel even zien dat ze daar is en knippert dan wel even (heerlijk die kinderlogica he mam). Er zijn wel weer allemaal tekenen mam, is dat omdat het 24 december is ? liedjes op de radio, stil staan in een winkelcentrum en al om me heen kijkend van hey…dat liedje…nu zonder mijn moeder, allemaal apparte dingen mam. morgen is het kerst, wat zeg jij dan ? ” joh gaat lekker kerstvieren met je gezin” Β ja dat snap ik en dat gaat ik ook proberen weer te doen en het gewoon weer gezellig maken mam, maar die stoel blijft weer leeg, dat boord zet ik niet eens meer op tafel;). mam ik ga kerstvieren met me gezinnetje en je andere kind, mijn bro komt 2e kerstdag ook lekker hier, dus we maken er weer het beste van, doe jij dat boven dan ook mam samen met ome leo ? lekker een fles cherry en een krat heineken hihihi. fijne kerst mam, always in my hart…je pupsedupsie

Vandaag de dag dat je ons verliet, je rust vond…. voor jou beter voor ons een hoop verdriet, verdriet dat we toch een plekje moeten gaan geven en mee moeten leren leven. Mis je mam :livi

mijn mama’s verhaal kan je hier lezen πŸ˜‰

37 gedachten over “24 december 2009…mamsepams

 1. vrouwtje je hebt het goed gedaan hoor en je mama zou dit heel mooi hebben gevonden πŸ˜‰ sterkte en fijne kerst je bent een topwijf! :li

 2. he kanjer, ging het goed vanmorgen ? hoop het wel, heb met natte ogen je stukje gelezen en wens je ook sterkte maar ook fijne dagen tut dikke kerst knuffel van deze kant :livi

 3. hey rach, lees altijd je logjes wel mee meis maar reageren ho maar hihih maar hierop moet je gewoon reageren toch !! ik vind het super super mooi wat je geschreven hebt aan/over je mama, en hoop dat je de dag een beetje bent door gekomen;)
  ik wens ondanks deze shit dag een hele fijne kerst toe met je gezin en zie je op school weer;) dikke knuffel

 4. hoi rach
  heb met dikke oogjes je logje gelezen en goed en mooi geschreven ook, hoop dat de rest van de dag een beetje mee gaat vallen tut en ja fijne dagen ook πŸ˜‰ :livi

 5. meid wat mooi!!! heb ook even het hele verhaal weer van je mamsepams gelezen en hoefde toch niet meer weg dus heb lekker me tranen de vrije loop gegeven;)
  dikke kussssss

 6. ik vind dit heel ontroerend rach en weer goed van want of het nou een jaar, twee jaar of 11 jaar is, het is en blijft je moeder en ze zeggen altijd dat als een moeder een kind verliest er een gedeelte van jezelf ook kwijt is en dat is andersom ook maar dat hoef ik jou natuurljk niet te vertellen πŸ˜‰ dikke knuf

 7. geslaagde brief/logje meid, hoop dat je de rest van de dag door komt maar dat lezen we later wel πŸ˜‰ dikke kus

 8. zit hier met hele natte oogjes je logje, nou ja brief te lezen;) heel mooi geschreven meis en sterkte en ja toch fijne dagen tut

 9. tranen, tranen maarja goeie tranen meis πŸ˜‰ kop op deze dag en morgen en overmorgen heel veel plezier met je gezinnetje

 10. aaah dit is mooi rach een soort brief aan mama;) helemaal mooi πŸ˜€ je hebt me wel nieuwsgierig gemaakt ga je daar nog een logje over maken ?
  dikke kus van ons en fijne kerst moppie

 11. lieve rach sterkte vandaag en dit stukje heeft mij even een flinke dikke strot gegeven zoals jij dat altijd zegd;) dikke kus en toch fijne dagen

 12. super mooi mop, weet niet of je antw wil geven maar ben je geweest rach? was ze er nog ? ik hoop het echt zo voor je want wat roon al een x zei dan is het leed niet te overzien als jij daar zou staan.
  ondanks deze zwarte dag hele fijne dag met je mooie gezinnetje dikke knuffel

 13. nou moet me ook aansluiten bij de rest dit is heel mooi wat je weer gedaan hebt en geloof me nou maar dat je moeder nu over je schouder mee zitten te kijken πŸ˜‰

 14. lees het nu pas was aan de late kant maar het is het waard geweest, mooi wat je voor je mama weer geschreven hebt tut fijne dag kanjer

 15. lieve schat, mijn make up zit op me mouwen nu maar dat geeft helemaal niks je hebt er weer een mooi stukje van gemaakt en wat ik begrepen heb kan jou dag niet meer stuk nadat je even bent geweest daar;)
  de komende uren sterkte wij denken aan jullie dikke knuf schatje

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.