24 december 2011

24 december 2011

Vandaag is het weer de dag, de dag dat mijn mama alles achter zich liet..13 jaar later mam..tering zeg ik dan wat gaat de tijd hard en tering wat mis ik je nog (lekker op ze haags) Elk jaar tiep ik dat het niet went en nee vandaag went het weer niet, sta me vanmorgen op te maken met het nummer paradise van goldplay keihard op de achtergrond en de tranen biggelen over me wangen..hup nu weer als ik dit zit te tiepen. Heb weer een nacht achter de rug gehad waar je u tegen zegd mam, spierkrampen en dan denken waarom kan jij  me niet ff van boven een paar rot schoppen verkopen. nu ik zelf zo ziek ben he mam, denk ik steeds vaker aan het geen wat jij had gedaan als je hier nog bij ons was geweest..je had me ten eerste aan me haren van de trap laten stuiteren en mee getrokken naar een ziekenhuis en dan had je me daar in het ziekehuisbed nog een paar stompen verkocht haha. Maar je bent hier niet en in de moeilijke situaties mis ik je heel heel erg, raad vragen aan me moedertje.

13 jaar later mamsepams, wennen zal het nooit, daar heb ik het gister nog met roons zus danielle over, deze dag blijft klote, blijft snijden en pijn doen, maar mam, ik maak er vandaag weer wat van hoor echt waar en met de kerst maak ik er ook wat van, morgen zijn we ouderwets samen bij rober en astrid en de kids zoals we dat vroegah ook altijd deden. We gaan er wat van maken mams, doe jij dat daarboven ook weer met leo en je fles bocht en de kratten heineke bier ?

fijne kerst lieve mams, in gedachten ben je bij ons xxx

7 gedachten over “24 december 2011

  1. Lieve schat, ook bij mij warerige ogen. Ik weet hoe moeilijk je t hebt hiermee. Iedere dag is klote maar om kerstavond, gvd meis, je bent n kanjer die vecht en jij/jullie komen erwel. Geniet vd kerstdagen met je gezin en familie. Luf joew xxx

  2. tut we denken aan je. En ik weet zeker dat als ze nog zou leven je een enorme rotschop zou geven. Ik zie het zo voor me! Sterkte meis. Dikke kus van ons.

  3. lieve schatten heel veel sterkte vandaag weer, blijft moeilijk maar ze is bij je en kon ze je maar van die trap laten stuiteren 😉 dikke kus

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.