24 december 2014….mamsepams

24 december 2014….mamsepams


Zitten we weer mam…elk  jaar weer. Was fijn he 2 weken geleden…toen brigitte hier was en ik even “contact” met je kon hebben. Dat deed mij goed en heb er een goed gevoel bij nu, eindelijk na al die jaren met vragen te hebben gezeten.

Maar zoals elk jaar blijft dit een dag van op eieren lopen en mijn gedachten op ” leave me the fuck alone”

Vandaag is het toch een  beetje anders, weet niet, ik heb het natuurlijk een plekje kunnen geven maar dat gemis blijft het ergste, die lege stoel, dat lege glas en bord…. de film die zich elk jaar weer afspeelt en begint om 9.00 dat ik de telefoon hoor gaan…..haaaaii bro zeg ik nu dan tegen mijzelf, daar ben je weer met dat ene telefoontje….

Ik moet door, en dat doe ik ook en ik knok door mams echt waar en ik weet dat je samen met oma bij me bent en dat geeft mij kracht en troost.

Ik ga gewoon vandaag die film af laten spelen weer, met een traan en een lach, misschien neem ik wel een lekker glas sherry op je hihih met een peukie erbij….zie je het voor je mam.

Wij gaan kerst vieren met jou in ons hart en gedachten en ik weet dat je erbij bent en dat doet mij goed.

Gaan jullie ook genieten daarboven mam? ja he, neem een borrel en een hapje van ons.

Lieve mamsepams fijne kerst, miss you, love you, je pupsedupsie

3 gedachten over “24 december 2014….mamsepams

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.