27 jaar hiep hiep hoera!

27 jaar hiep hiep hoera!

De titel zegt het al, 27 jaar hiep hiep hoera! Ro en ik zijn vandaag 27 jaar samen.

Samen jut en jul, jing en jang, mijn maatje, partner, vader van de meiden en mijn irritatie punt #1 whaha ahh nee dat laatste is keiharde gein. Die gast staat er nog voor mij dag in dag uit. Helpt mij waar hij kan, zet mij op mijn punten en geeft me een peptalk als het nodig is of als hij vind dat het nodig is ;). Vent hoe hou je het uit bij mij hihih, maar op naar nog zoveel mooie jaren <3

Hoelang zijn jullie al samen als je een relatie hebt?

18 gedachten over “27 jaar hiep hiep hoera!

  1. Mooie mijlpaal. Ik ben alleen, maar mijn ouders zijn dit jaar 50 jaar getrouwd… ongelofelijk bijna. O ja, ik ben ook niet jong meer 🙂

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.