27 jaar lief en leed

27 jaar lief en leed

Vandaag, 18 februari, zijn Roon en ik 27 jaar samen. 27 jaar lief en leed.

Wat begon in een discotheek de Locomotion in Zoetermeer. Nu 27 jaar later, getrouwd al bijna 19 jaar en twee mooie meiden verder. Met ups en downs en dan vooral om mijn hele medische circus en status van leven op dit moment. Hij is mijn man, mijn beste vriend, mijn alles. En als je dan ziet dat je allesje zo vol onmacht alleen maar toe kan kijken hoe ik aan het knokken ben en elke keer verlies en weer opkrabbel, slaan toch wel even mijn stoppen door en dat mag iedereen weten. Ja ik ben ziek, maar mijn gezin heeft net zoveel pijn als ik, misschien nog wel meer.

Maar hij staat nog steeds aan mijn zijde en zal dat ook altijd blijven doen, in voor en tegenspoed 😉

Maar….even eerlijk he, natuurlijk plak ik hem wel eens achter het behang hahah, en andersom ook 😛

Vieren wij dit vandaag….welnee, truus is aan het werk en ik ben de thuismanager aan het uithangen en hij krijgt ook geen etentje vanavond maar gewoon zoals elke vrijdag zijn stokbrood met file america en een eitje erop haha.

Hoelang bij jij al samen met je partner?

3 gedachten over “27 jaar lief en leed

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.