31 december 2009

| 15 reacties

Het is een feit, het is de laatste dag van het jaar :D. Ik had al wat punten genoemd in het vorige logje. gewoon een druk jaar gehad en ja wanneer hebben wij het nou niet druk! De laatste dag van het jaar, wat doe je dan ? nou hier is het stressen hahah, ik wil me huis aan kant hebben, alles opgeruimd en schoon hebben, zeker geen was en strijkgoed hebben! ik wil elk jaar smiddags even slapen samen met de meiden…..duhh wat denk jezelf….NOT! Niomi is grotendeels met papa buiten en rasje en ik rommelen wat aan in huis:D dat zal ongetwijfeld dit jaar weer zo zijn. Dinsdag heb ik het vuurwerk opgehaald wat roontje besteld had (koppijn gelijk hahaha) die jongen heeft altijd zoveel maar dit jaar heeft hij het echt beperkt gehouden gelukkig;). dinsdag middag natuurlijk gelijk even met zijn meiden wat afgestoken en zowaar ging ras naar buiten (is als de dood voor knallen) dus een mijlpaal hihi.

Vandaag dus de laatste dag van het jaar, terwijl jullie dit logje lezen ben ik vast wel weer aan het rennen en vliegen hihih.

Namens ons, rachel-niomi-rashel.nl en natuurlijk roontje wensen wij jullie een onwijs gave jaarwisseling toe:D en natuurlijk alvast de beste wensen πŸ˜€

reactie's

reactie's

15 reacties

 1. Heel leuke foto`s en wens jullie gelukkig nieuw jaar 2010

 2. Hele fijne jaarwisseling en ik wens jou en je gezin (wat een leuke foto’s van je meiden!!)een fanastisch en gezond 2010 !! En dat je nog maar veel mag bloggen het komende jaar πŸ˜€ . Ik lees je graag.
  Hopelijk ben je straks uitgerend en kun je lekker genieten van een wijntje (als je ervan houdt tenminste) en een oliebol op de bank…

 3. Ken het hoor, maar hier is 1 januari altijd de dag dat ik alles ff goed onder handen neem en Cleem doet mijn pc morgen (nieuwe schijf en installatie) en ik het huis, boom eruit en fris en opgeruimd het nieuwe jaar in. Ik wens jullie ook een gezellige avond en een geweldig 2010 en ik vind het leuk dat ik je blog gevonden heb dit jaar!

 4. Wat een leuke foto’s! Fijne jaarwisseling!

 5. mokkellllll πŸ˜€ have fun vanaaf gaat wel weer lukken met jou he πŸ˜› tot volgend jaar

 6. kanjers, toppers een fijne jaarwisseling en doe geen rare dingen πŸ˜› en tot volgend jaar

 7. lieve schatjes een hele fijne jaarwisseling!!!

 8. jaja haags indrinken gisela moahahah 2 biertjes en je kan weer de clown uithangen moahahhaah

  rach en roontje en die prachtmeiden van jullie een hele fijne jaarwisseling!!

 9. happy new year kanjers alvast ik ga me zo aankleden en op zijn haags indrinken hihih dus mij zie je niet meer de komende dagen πŸ˜›
  fijne aovnd vanaaf

 10. een heel fijne avond vanaaf en geniet ervan en probeer je ogen droog te houden met die mooie pijlen van jullie weer πŸ˜‰

 11. doe jij rustig vanaaf moahaha als jij gaat feesten ga je ook gelijk goed uit je kanarie hahahaha fijne jaarwisseling

 12. hihi leuk die fotos van de meiden en leuk om dit 31 december 2010 te gaan vergelijken πŸ˜€ fijne jaarwisselinggggggg

 13. zuipuuuuuhhhh rachiieeeeeeeee πŸ˜€ zie je nog wel vanaaf lol

 14. oeeeiiii laatste dag van het jaar dat betekend dat jij LOS gaat he rach πŸ˜› take it easy mop en idd zuip niet teveel hahaha
  een fijn 2010 en tot volgend jaar kanjer

 15. ik wens jullie een top 2010 en zonder ziekenhuizen dokters ect. doe je voorzichtig vanaaf en zuip nie te veel dame moahahahahhah

Reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: