31 december 2009

31 december 2009

Het is een feit, het is de laatste dag van het jaar :D. Ik had al wat punten genoemd in het vorige logje. gewoon een druk jaar gehad en ja wanneer hebben wij het nou niet druk! De laatste dag van het jaar, wat doe je dan ? nou hier is het stressen hahah, ik wil me huis aan kant hebben, alles opgeruimd en schoon hebben, zeker geen was en strijkgoed hebben! ik wil elk jaar smiddags even slapen samen met de meiden…..duhh wat denk jezelf….NOT! Niomi is grotendeels met papa buiten en rasje en ik rommelen wat aan in huis:D dat zal ongetwijfeld dit jaar weer zo zijn. Dinsdag heb ik het vuurwerk opgehaald wat roontje besteld had (koppijn gelijk hahaha) die jongen heeft altijd zoveel maar dit jaar heeft hij het echt beperkt gehouden gelukkig;). dinsdag middag natuurlijk gelijk even met zijn meiden wat afgestoken en zowaar ging ras naar buiten (is als de dood voor knallen) dus een mijlpaal hihi.

Vandaag dus de laatste dag van het jaar, terwijl jullie dit logje lezen ben ik vast wel weer aan het rennen en vliegen hihih.

Namens ons, rachel-niomi-rashel.nl en natuurlijk roontje wensen wij jullie een onwijs gave jaarwisseling toe:D en natuurlijk alvast de beste wensen 😀

15 gedachten over “31 december 2009

 1. Hele fijne jaarwisseling en ik wens jou en je gezin (wat een leuke foto’s van je meiden!!)een fanastisch en gezond 2010 !! En dat je nog maar veel mag bloggen het komende jaar 😀 . Ik lees je graag.
  Hopelijk ben je straks uitgerend en kun je lekker genieten van een wijntje (als je ervan houdt tenminste) en een oliebol op de bank…

 2. Ken het hoor, maar hier is 1 januari altijd de dag dat ik alles ff goed onder handen neem en Cleem doet mijn pc morgen (nieuwe schijf en installatie) en ik het huis, boom eruit en fris en opgeruimd het nieuwe jaar in. Ik wens jullie ook een gezellige avond en een geweldig 2010 en ik vind het leuk dat ik je blog gevonden heb dit jaar!

 3. jaja haags indrinken gisela moahahah 2 biertjes en je kan weer de clown uithangen moahahhaah

  rach en roontje en die prachtmeiden van jullie een hele fijne jaarwisseling!!

 4. happy new year kanjers alvast ik ga me zo aankleden en op zijn haags indrinken hihih dus mij zie je niet meer de komende dagen 😛
  fijne aovnd vanaaf

 5. een heel fijne avond vanaaf en geniet ervan en probeer je ogen droog te houden met die mooie pijlen van jullie weer 😉

 6. doe jij rustig vanaaf moahaha als jij gaat feesten ga je ook gelijk goed uit je kanarie hahahaha fijne jaarwisseling

 7. hihi leuk die fotos van de meiden en leuk om dit 31 december 2010 te gaan vergelijken 😀 fijne jaarwisselinggggggg

 8. oeeeiiii laatste dag van het jaar dat betekend dat jij LOS gaat he rach 😛 take it easy mop en idd zuip niet teveel hahaha
  een fijn 2010 en tot volgend jaar kanjer

 9. ik wens jullie een top 2010 en zonder ziekenhuizen dokters ect. doe je voorzichtig vanaaf en zuip nie te veel dame moahahahahhah

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.