4 mei dodenherdenking

4 mei dodenherdenking

Vandaag is het weer de dag van de dodenherdenking. ik zit al vanaf  kleins af  aan voor de buis op deze dag, waarom? goeie vraag, als klein meisje heb je natuurlijk niet veel idee hoe wat en waarom. mijn familie heeft de oorlog ook meegemaakt en mijn moeder vertelde daar wel eens over, over hoe ze dat mee had gemaakt. en als het dan 4 mei was zaten we met zijn alle voor de buis.

nu, dat mijn moeder er niet meer is en het is om 20.00 muis stil overal, denk ik eigenlijk alleen maar aan mijn moeder, die ik mis naast me op de bank, maar toch ondanks ze er niet meer is zitten we hier ook voor de buis. nou ja de meiden niet, die snappen dat nog niet helemaal, en als ze nog wakker zijn dan zitten ze met hun wijsvinger voor hun mondje omdat ze stil moeten zijn 🙂

na het geval van afgelopen donderdag is iedereen toch wel meer allert…denk ik, zou ik wel zijn maar voor zover ik op tv hoor is de beveiliging niet echt erop aangepast.

verder hier in huize B zijn we begonnen aan onze laatste week vakantie, nou ja voor de meiden vakantie voor mama niet hahah, mijn vakantie begint volgende week weer 😛 heerlijk om die tutten om me heen te hebben maar een moment van rust is er niet, daarbij komt nog eens dat ik een giga holte onsteking heb (weer ja) en dus weer aan een kuurtje zit.  alle flinke huishoudelijke klussen heb ik gestaakt voor vandaag (en gister) aangezien dat als ik buk een vreselijke pijn heb:@ maar goed whe keep on smiling!!

reactie's

reactie's

13 gedachten over “4 mei dodenherdenking

 1. ik zit ook altijd voor de buis, trekt gewoon en een teken van respect toch;) kan me nog herr. dat jij in huilen uitbarste de eerste jaren….tuurlijk denk je dan ook aan je moeder!!
  he klote weer van die holtes!!! dat doet idd errug pijn!!

 2. ook ik ben weer van de partij! altijd ff die stilte….. sterkte tut met je holtes:(

 3. hoop mensen zullen wel voor de buis zitten weer, en zeker na het geval van donderdag! hier naast me wonen mensen die totaal geen respect hebben hoor die gaan gewoon door met herrie maken :@
  hoop dat je kuurtje snel aanslaat tut

 4. Hahaha precies zo zeg ik het ook, mijn vakantie begint volgende week weer. Toch nog een gezellig week voor de kids maken. Wat is er trouwens mis gegaan met je chocobonbons?

  Ik ben ook altijd 2 minuten stil op 4 mei. Mijn ouders deden het en ik ook nu ook met mijn gezin. Elk jaar moet ik wel weer uitleggen, waarom we het doen. Fijne maandag! xxx

  1. wat er mis ging met de cakebonbons..ALLES!!! kon geen balletjes draaien van de cake, en het chocola erom heen krijgen ging ook niet :$ drama!!!
   idd nog even gezellige week maken voor de meiden en volgende week is het mama time 😀

   1. Ja ik vraag me ook af hoe je de chocola nou om zo’n balletje krijgt eigenlijk! Want ze zien er wel heerijk uit bij Bar en Gonny 🙂

    1. hahah ja en daarom wil ik ze ook heeeel snel wel kunnen maken hahaha morgen poging nummer 2 alleen gebruik ik dan wel wat hulp middelen hahaha

 5. wij doen ook weer mee vanavond 😉 en ff offtopic maaruh cakebonbons klinken goed:D (moeten ze wel lukken natuurlijk hahahahah ahhh geintje rach)

 6. hier ook de buis op ned 1 vanaaf hoor …. hoop dat er nu geen rare en nare dingen gaan gebeuren daarzo!!!

  1. mag het niet hopen maar het is rustig gebleven toch

 7. Beterschap hoor!
  Ik zit niet speciaal voor de tv, maar ik ben wel stil om 8u. Heb het nooit meegekregen vanuit huis trouwens. Respect gelukkig wel 🙂 .

 8. hey tut hier ook gisteravond al om 8 uur ff gekeken , vanavond weet ik nog niet aangezien ik de grieppleures heb :@ maar goed sterkte met je holtes mop xxx

  1. ook ziek dus 😉 ik zit aan me 4e antibiotica kuur van dit jaar al!! beterschap daarzo xx

Reageren is niet mogelijk.

Reageren is niet mogelijk.
%d bloggers liken dit: