5 tips/ dingen om te doen als je een uurtje over hebt

5 tips/ dingen om te doen als je een uurtje over hebt

Iedereen heeft vast wel eens een uurtje over. Alleen wat doe je dan in die tijd?

Ik deel vandaag een paar tips die ik leuk vind om te doen als ik een uurtje over heb.

Bijvoorbeeld als ik weer eens een tussenuur hebt op school. Of wanneer ik vanuit huis werkte toen ik stage liep en even een uurtje voor mezelf nam als pauze.

Dit zij mijn “tips”
  1. Vlogs of Video’s kijken van mijn favoriete YouTubers. Vooral op school zit ik vaak op YouTube in een tussenuur
  2. Maskertje op mijn gezicht (vooral als je thuiswerkt ideaal om even tussendoor te doen).
  3. In de zomer vind ik het heerlijk om met een lekker koel drankje lekker in het zonnetje buiten te zitten, als je dan pauze hebt is dat natuurlijk helemaal geen straf!
  4. Als ik thuiswerk en een uurtje tijd voor mezelf neem, wil ik nog wel eens tussendoor een video editten, je bent dan even met wat anders bezig dan werken en je zorgt ervoor dat je aan het einde van de rit minder edit werk hebt.
  5. Ik woon op 10 min afstand van het centrum vandaan dus ik wil nog wel eens even snel naar de Action gaan op de fiets om iets van een maskertje te halen en dan kan ik vaak op het gemak rond kijken.
  6. En uiteraard een extra tip: ik schrijf meestal in een uurtje tijd 1-2 artikelen voor hier op de site. Ik weet meestal wel waar ik over wil schrijven en met snel blind kunnen typen heb ik een artikel in rap tempo klaar. Doordat ik de tussendoor tijd veel gebruik voor familiaB kan ik bloggen voor 2 blogs prima combineren! En ik vind het onwijs leuk om voor Rach te schrijven dus jullie zijn voorlopig nog niet van me af hoor!

Deze tips is wat ik meestal doe tussendoor, als jullie nog leuke tips hebben dan hoor ik het graag!

Wat doen jullie als jullie een uurtje overhebben tussendoor?

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.