Samenwerken

Samenwerken

Lafamiliab.nl staat altijd open voor nieuwe samenwerkingsverbanden met PR bureaus, webshops, bedrijven en organisaties die aansluiten op de brede visie van Lafamiliab.nl . Wilt u graag adverteren of uw product promoten? lafamiliab.nl biedt verschillende mogelijkheden om te adverteren waarbij kwaliteit en het actief betrekken van uw doelgroep hoog in het vaandel staan. Dit kan door middel van advertorials, product reviews, winacties, event- en presentatie reports en bannering. Hiernaast krijgt u in combinatie met een samenwerking op Lafamiliab.nl , gratis exposure via verschillende Social Media kanalen als Facebook en Instagram. Voor meer informatie en voorstellen omtrent samenwerkingen kunt u mailen naar contact@ lafamiliab.nl 

Advertorial

Wilt u zelf beslissen welke redactionele inhoud de lezers te zien krijgen op Lafamiliab.nl ? Dan is deze vorm van adverteren wellicht interessant voor u. U kunt dan zelf beslissen welke tekst, links en afbeeldingen u aanlevert.  Beiden kunnen in overleg aangepast worden in de stijl van Lafamiliab.nl . Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om door ons een artikel te laten schrijven. Hier worden 1 – meerdere links in verwerkt.

Product review

Heeft u een product of dienst die u graag onder de aandacht wilt brengen op lafamiliab.nl ? Dit is een ideale manier van promotie als u kostbare tijd wilt besparen. lafamiliab.nl  schrijft een eerlijke product review en verzorgt ook het bijbehorende beeldmateriaal. Een product review vindt altijd plaats nadat uw dienst of product is getest.

Winacties

Winacties zijn de ideale manier om uw product of dienst ter promotie te laten verspreiden op het internet. Denk hierbij aan like en deel acties. Bij winacties wordt er altijd een artikel op Lafamiliab.nl gepubliceerd dat vervolgens geplaatst en gepromoot wordt op sociale media.

Events en presentaties

Lafamiliab staat er voor open om diverse events en presentaties te bezoeken. Na afloop wordt er een rapportage gepubliceerd met een eerlijke ervaring en eigen beeldmateriaal. Ook kunnen er in overleg links geplaatst worden.

Bannering

Als echte eye catcher is een banner op lafamiliab.nl zeer effectief. Via deze manier kunt u uw bedrijf, product of dienst laten opvallen op de drukbezochte pagina’s van onze site.  Voor meer informatie over de bovenstaande samenwerkingen kunt u contact opnemen via contact@ lafamiliab.nl . Wij streven erna om uw e-mail binnen 1 werkdag te beantwoorden.