Aan het werk

Aan het werk

We willen spullen en leuke dingen doen…, dan moet je aan het werk!

Iedereen weet dat je zonder geld nergens bent, laten we even eerlijk zijn. Je kan een uitkering krijgen maar je kan ook gewoon aan het werk, mits je geen gebreken hebt dan.
En wat ik er nou mooier dan je eigen centjes verdienen en lekker bezig te zijn 😀

Ik moet wel even heel heel eerlijk bekennen dat ik tot een paar weken geleden gewoon niet aan moest denken, aan werken, want dat is niks voor mij zei ik dan. Maar ja het moet toch een keer gaan gebeuren. Bij mij was het ook meer dat ik dingen eng vond om te ondernemen en dat was voor mij een heel grote drempel.
Met school gingen wij stage lopen en toen kwam ik eigenlijk los en voelde ik die drempel ook kleiner worden. De drempel is zo gekrompen dat ik afgelopen week een sollicitatie gesprek had en ben aangenomen!!

En ja ik ben trots op mijzelf en mijn papa en mama en big sis ook! Waar ik ga werken of wat ik ga doen houden wij om privacy redenen gewoon voor onszelf.

Ik heb er zin in! Ik ga beginnen op de zaterdag voor een paar uurtjes en kijk daar nu al naar uit. Volgende week moet ik mijn kleding gaan passen en gaan ophalen.

Dit is mijn aller eerste baantje en dus super spannend, maar heb er heel veel zin in.

Ik ben ook heel blij dat die drempel steeds minder en minder word. Voorheen deed mijn moeder een hoop voor mij regelen, maar die zegt nu ook steeds vaker van joh Ras doe jij dat even zelf bellen of weg brengen of ophalen. Wat natuurlijk logisch is want ja ik moet wel volwassen worden en op mijn eigen benen staan straks en niet afhankelijk blijven van mijn ouders!!

Hoe oud waren jullie met jullie eerste baantje en wat ging je doen?

Als ik mijn eerste werkdag heb gehad laat ik daar natuurlijk wat van horen 😀

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.