Action heeft leuk spul!

Action heeft leuk spul!

Ik was bij de action. En ja altijd als iedereen naar de action gaat voor iets specifieks komen ze altijd, zo ook ik, met dingen thuis die ik eigenlijk niet nodig heb. Zo ook dus dit keer weer!! Of toch niet…nee eigenlijk niet want ik ga het je uit leggen en nee het is geen excuus hahah.

Ik heb altijd schalen op tafel met een soort van thema erin, dus met herfst liggen er bladeren en eikels in en met kerst liggen er takken in en kerstballen. Maar voor deze tijd had ik eigenlijk nog niks en ook nog niet echt naar op zoek geweest zoals ik altijd doe.

Ik liep hier dus echt een keer echt tegen aan!

Ik zag deze hele leuke schelpen liggen in alle soorten en maten en ja die moest ik hebben dacht ik gelijk want dat is gewoon leuk en gezellig voor in een schaal!! Met een paar waxine houders erbij heb je weer een leuk detail op tafel :D.

De zakjes met schelpen waren…jawel 0,92 cent!! Kost geen drol dus.

Waarvoor ik dus echt ging heb ik ook echt meegenomen en dat is gewoon kokos shampoo en conditioner hahah. Die vinden de meiden heerlijk en ik ben er ook weg van.

Anyway wij hebben weer wat gezelligs op tafel!!

Doen jullie ook aan thema’s in je huis styling ?

18 gedachten over “Action heeft leuk spul!

 1. Ik probeer de action te vermijden. Ik ga doorgaans voor 1 ding en kom met een kar terug. Ik moet wel zeggen dat door je foto’s ik toch maar weer eens ga.

 2. Bij Action sta je nooit met lege handen, haha ๐Ÿ™‚
  Of ik aan thema’s doe? Soms wel ja. Toen zoonlief nog klein was, versierde ik met Sinterklaasspullen, die heb ik nog uit mijn jeugd. Met de herfst net als jou bladeren e.d.

 3. Dit is echt tรฉ leuk!!! I love it. Bij de Action hebben ze altijd van die fancy dingetjes die je gewoon niet kan laten liggen. En waarom zou je, voor die prijs!?
  Super mooi hoe je dit gedaan hebt ๐Ÿ™‚

 4. Mijn ’thema’ is tegenwoordig vooral rommel en stof.. van die waaiende woestijnballen, zeg maar.

  Maar(!) het dorp heeft sinds enkele maanden een Action, dus je brengt me op ideeรซn (scheelt me weer een zweterige treinreis naar t strand van pak m beet 2 uur :P)!

  Ik ben blij dit blog tegengekomen te zijn, hier lees en leef je mee met iemand die รฉcht durft te zijn.. dat kom ik niet zo heel vaak tegen. Ik heb me net al een slag in de rondte gelezen en ik ben onder de indruk.. Je zal me hier dus vast vaker terugzien/lezen ๐Ÿ˜‰

  Liefs, Anne

 5. Zag het al in de vlog voorbij komen ๐Ÿ˜€
  Zie er echt leuk uit ๐Ÿ˜€

  Hier doen we inderdaad ook aan thema’s, uiteraard met deco van de action ๐Ÿ˜€

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.