Action shopping

Action shopping

Tja als ik naar de action ga voor alleen viltjes voor onder stoelen kan je al gelijk weten dat er meer in het karretje beland dan ik in gedachten had, maar volgens mij hebben meer vrouwen last van deze kwaal dus schamen doe ik mij er zeker niet voor hahaha.

Afijn, ik heb viltjes voor onder de stoelen, dus die maken geen herrie meer met schuiven, heerlijk!! Maar ik kan de vanille kaarsen daar nooit laten staan…oeps, dus kijken jullie mee 😀

Ik kocht drie van deze vanille geurkaarsen en zag ook weer wat leuks voor in mijn agenda, labels, of wij daar nog niet genoeg van hebben…uh jawel maar deze had ik dan weer net nog niet 😉 en ja weer die vrouwenkwaal, ik kon het niet laten liggen.

Ook deze geurkaars, en ja weer vanille want ik ben daar gek op en andere geuren vind ik ook wel fijn maar dit blijft mijn favoriet ;). Deze grote beker is heerlijk trouwens en een aanrader voor 1,99.

En dan nog de prulletjes voor de herfst. Ik vind het leuk om met de herfst een schaal op te maken voor op de salontafel met allemaal herfst dingen erop dus ik kan weer lekker even gaan freubelen 😀

Zijn jullie ook zo gek op geurkaarsen? En brengen jullie ook jullie huisjes in herfst style?

9 gedachten over “Action shopping

  1. Heel herkenbaar dat je nooit met één ding de Action uit loopt 🙂 Helemaal als ik met de auto ben. Hoe bevallen de geurkaarsen? Zijn ze sterk genoeg voor jullie open benedenverdieping?

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.