Afgelopen jaar

Afgelopen jaar

Ik zie overal de hoogtepunten en diepte punten voorbij komen van afgelopen jaar.

Ik vind dat altijd leuk om te lezen. Mensen die aan het begin van het jaar doelen had gemaakt en dan later terug te lezen dat ze die doelen ook daadwerkelijk gedaan en of behaald hebben.

Ook de best of nine op instagram zie je weer vollop voorbij komen 😀

Ook wij hebben onze hoogtepunten gehad het afgelopen jaar en dan doel ik meer op de meiden en Roon. Ik zelf zit nog steeds in de same shit dus daar gaat ik mij verder niet eens aan wagen ;). Ik heb mij erbij neergelegd ziek te zijn, moet er mee leren leven en haal alles eruit wat ik eruit kan halen!

De meiden, jongens kom op zeg die hebben geknald afgelopen jaar!! Op school vliegen de hoge cijfers je om de oren en ze lieten hun eerste tattoo zetten. daar volgden er meerdere dit jaar die je hier en hier kan lezen.  Ze vermaken zich, hebben een hoop vrienden dus een moeder kan je niet blijer maken 😀

Ook Roon onderging 2 keer de pijnbank, nouja meerdere keren want hij heeft ook een tattoo laten weg lazeren. Deze en deze heeft hij dit jaar laten zetten. Roon is verder keihard aan het werk, het gaat goed en de projecten lopen lekker!

Wat heb ik op de planning voor volgend jaar? Nou op medisch zal er toch wel weer strenge regels gaan komen, ik zeg je eerlijk dat ik weer achteruit aan het gaan ben en moet eigenlijk nu al aan de bel trekken, misschien doe ik dat ook wel ;).
Ik ga gewoon weer samen met de meiden verder bloggen en vloggen op de site. Er komen leuke samenwerkingen aan dus wij hebben er zin in. Het vloggen gaat wel veranderen volgend jaar maar daar kom ik later nog op terug 😉

Hoe kijken jullie terug op het afgelopen jaar? En heb je nieuwe doelen?

De standaard doelen van de mens zijn meestal dat ze op dieet gaan…mijn tip: doe het niet 😉 pas je levensstijl aan want dieeten werkt niet. Stoppen met roken…..ja maar waarom volgend jaar en niet nu? Meer sporten…zelfde verhaal als roken, waarom volgend jaar en niet nu 😀 en zo kan ik nog wel even door gaan. Ik ben wel benieuwd naar jullie doelen!!

2 gedachten over “Afgelopen jaar

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.