Afscheid nemen van je kind is kut … #VLOG

Afscheid nemen van je kind is kut … #VLOG

Hey!! En leuk dat je weer kijkt naar een nieuwe vlog!

Jeetje wat een paar dagen heb ik gehad zeg! En dan niet met de crashes maar meer om het feit dat ik even afscheid moest nemen van mijn hartje Niomi omdat ze lekker de zon op ging zoeken!!

Tja en moeders kon niet mee πŸ™ en dan moest ik nu toch echt mijn meisje los laten en dat viel niet mee kan ik je vertellen. Ze gaat het super naar haar zin hebben en we gaan face timen dus gaat helemaal goed komen πŸ˜€

Ze is niet alleen natuurlijk πŸ˜‰

6 gedachten over “Afscheid nemen van je kind is kut … #VLOG

  1. Hallo, leuke vlog weer. Maar wat ik me afvraag. Hebben jullie al schoolvakantie in Den Haag? Wij in het noorden nog niet. Niomi is toch nog leerplichtig? Gun haar die vakantie van harte hoor. Maar vroeg het me gewoon af.

  2. Lieve Rachel het is heel normaal dat je het moeilijk vindt dat ze zonder jullie op vakantie is. Maar liefde is loslaten maar daarom niet makkelijk. Ze gaat het daar vast super hebben. En ze is samen met Jan en met haar schoonouders dus in veilige omgeving en ze passen echt
    wel goed op haar. In al die hotels (ben zelf al best vaak in Turkije geweest) heb je goede WiFi dus face time app contact heb je zo en kun je met haar meegenieten. Komt echt wel goed. Over een week is ze er weer met allemaal leuke verhalen en kun je haar weer knuffelen. Liefs

  3. Kan me goed voorstellen dat je het spannend vindt dat een van je meisjes er niet is maar het komt helemaal goed. Turkije is geweldig

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.