Veel afspraken en mini story time…. #VLOG

Veel afspraken en mini story time…. #VLOG

Hey!! Het is zondag dus dan staat er weer een vlog online. Een magere vlog want ik had zoveel afspraken en dingen die ik moest regelen en nee ik kon daar niet bij vloggen ;). Veel dingen gedaan die ik helemaal niet wilde gaan doen maar die moesten gebeuren en ja daardoor moesten de pret dingen even aan de kant geschoven worden. Wel een mini story time over mijn moeder……

Bedankt voor het kijken!!

4 gedachten over “Veel afspraken en mini story time…. #VLOG

 1. Wat me ook nog te binnen schoot:

  – Wat maakte dat je sommige artsen behulpzaam/fijn vond en anderen niet? Wat zouden jouw tips zijn aan artsen die met iemand te maken krijgen die de gevolgen van anorexia ondervindt?

 2. Ha Rachel,

  Een wat late reactie van een trouwe lezeres, maar ik volg je blog nog altijd.

  Ik begrijp volledig dat vloggen niet op de voorgrond staat wanneer je zelf zo druk bent. Misschien is het daarom juist wel leuk om inderdaad story time te introduceren voor verhalen waar je echt op in wilt gaan door middel van een vlog en verder gewoon je eigen ding te doen, samen met de gastbloggers die je inmiddels hier verzameld hebt 🙂

  Wat story-time betreft, ben ik wel benieuwd naar de volgende dingen (maar weet niet of je zelf ook behoefte hebt daar iets over te vertellen):

  – Hoe ga je van dag tot dag om met hoe mensen naar je kunnen kijken en eventueel (achter je rug om) wat zeggen? Dan bedoel ik niet zozeer online, maar bijv. in de winkel en op straat? Ik neem aan dat je de afgelopen jaren veel over je heen hebt gekregen en ben benieuwd hoe je daarmee omgaat en of je tips hebt voor anderen?

  РWat zijn nou echt d̩ opvoed-tips die jij hebt opgedaan in jouw ervaring als moeder? Je meiden komen zo lekker stoer en toch open over, ik ben benieuwd hoe jij opvoeding hebt ervaren en wat jouw persoonlijke lessen daarin zijn geweest.

  1. Ha AK!! leuk meis dat je gewoon ons nog lekker volgt want dat vinden we super leuk!! en je volgt ons al een tijdje dus dubbel fun 😉 Ik ga wat met je vragen doen aankomende week dus woensdag en zondag krijg jij je antwoorden in een story time!! thnx voor het mee denken en ik vind de onderwerpen heel leuk!!

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.