Afwisseling is belangrijk

Afwisseling is belangrijk

Afwisseling in onze voeding is belangrijk. En ondanks ik koolhydraatarm/keto eet, lukt het elke keer weer aardig.

De foto’s die ik altijd plaats, daar lijkt het op dat het allemaal hetzelfde is, en ja het is hetzelfde maar het smaakt altijd anders want ik maak elke keer een ander sausje of gebruik andere kruiden.

Toch blijft het altijd een uitdaging en dat geld niet alleen voor mijn eten maar ook die voor de rest van het gezin want die eten wel gewoon normaal, nou ja normaal, ze eten wel een broodje of bami dus geen koolhydratenarm.

Maar voor hun is het ook lastig blijven verzinnen en dat heb ik daarom al een hele tijd geleden opgegeven. Elke keer als wij nu klaar zijn met eten vraag ik wat ze de volgende dag willen eten en ja dat is bij iedereen wel eens verschillend maar dat vind ik niet erg, ik maak het wel klaar ;).

Bij mij is de afwisseling belangrijk maar stuit toch wel regelmatig op dingen zo van ja maar weer broccoli of weer kip of weer die standaard 7 tot 12 eieren. Daarom lang leven google en daar haal ik ook een hoop inspiratie vandaan. Al zijn ze dan wel niet allemaal keto, ik maak het dan wel keto. Ik eet gewoon waar ik trek in heb en werk niet met weekmenu’s. Ik moet er alleen voor zorgen dat ik aan mijn macro’s per dag kom en daar ben ik nu zo aan gewend dat ik weet wat ik wel en niet kan eten en de hoeveelheid ervan.

Maar ik zou toch wel een keer gewoon wat anders willen eten!! Heb alle groenten nu wel gehad en de variaties ook wel geloof ik. Dus het is elke dag weer zoeken naar wat nieuws of ik lees ineens ergens wat.

Hoe varieren jullie de maaltijden of eet je ook altijd hetzelfde?

Ik eet tussendoor ook wel eens iet van een vega product, gewoon om te proberen want meestal zijn ze niet Rach proof en als ik het dan proof dan denk ik oh dat kan ik ook wel namaken met dit of dat. Je word steeds creatiever :D.

Maar geloof mij dat ik ook mijn craving’s heb en ja soms geef ik eraan toe maar bijvoorbeeld een lekker patatje van de friettent….nee die sla ik over ondanks ik er een moord voor zou doen 😉

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.