Ajam pangang
Nodig:
Pakje bapi pangang van conimex
Zilvervliesrijst
Prei
3 eieren
Kip
Ham
Snij de kip in blokjes en maak de marinade aan met het pakje. snij de prei in ringen en de ham snij je ook klein. Zet de rijst op en zet een pannetje water op voor de saus, bak dan de kip in de wok en als die klaar is voeg je die toe aan het pannetje met saus. dan roerbak je de prei en de ham in de wok en kluts je ondertussen de eieren en die voeg je toe aan de prei en de ham en dat schep je nog even om. Zodra de rijst klaar is voeg je die bij de prei, ham en ei en schep je het om en warm je het geheel op, de saus met de kip op tafel en klaar, lekker met een pindasausje en kroepoekie erbij natuurlijk
Deze even overgeschreven ga ikeens maken
Ziet er lekker uit. Conimex heeft wel goede smaken vind ik. Ik probeer zelf ook wel vaak wat losse kruiden uit in Indische gerechten. Ik vind bijvoorbeeld gemberwortel extra lekker. En daar ben ik dan wat scheutiger mee.
Groetjes,
Vivienne
ondertussen maak ik mijn bapi pangang saus zelf en heb ik de conimex pakjes aan de boom gehangen 😀
Ik koop nu alleen maar de nasi versie van Conimex, maar deze wil ik ook best eens proberen!