Al 25 jaar…

| 17 reacties

Al 25 jaar, zijn wij jut en jul, heppie en heppie, jing en jang, maatje en soulmate en dus al 25 jaar samen.

Jullie weten dat Roon niet van social media houd en ik dus beperkt ben met mijn foto’s haha. De foto’s die al op het net staan mag ik dan ook alleen gebruiken dus vandaar deze toch nog steeds leuke foto van ons uit ergens 2012.

Deze foto blijft mijn favoriet want deze weerspiegeld ook echt ons…Rach de idioot en Ro die dan zoiets heeft van “serieus rach…haha”

25 jaar lief en leed, en dat leed kan ik je echt wel inwrijven want mijn hubby heeft het echt niet makkelijk met mij zowel kwa karakter niet als medisch niet maar hij is en altijd voor mij!!

Ik zou mij dus ook geen leven zonder hem kunnen voorstellen ondanks we soms niet met of zonder elkaar kunnen 😉

Blijf het bijzonder vinden dat twee mensen zich ontmoeten in een discotheek (Locomotion in zoetermeer toen nog) een relatie krijgen en niet meer bij mekaar weg gaan en trouwen en kids krijgen :D.

Hoelang zijn jullie al bij elkaar en waar hebben jullie elkaar ontmoet?

reactie's

reactie's

17 reacties

 1. Ah wat lief! Zo lang al zeg. Ik heb nu 4 jaar en vond dat eigenlijk al best lang, haha

 2. Wat lief en gefeliciteerd!
  Ik ben bijna 5 jaar samen met mijn vriend. We hebben elkaar via Tinder ontmoet en blijken een goede match te zijn, haha.

 3. Wij waren gisteren 5,5 jaar bij elkaar. Hopelijk gaan wij de 25 jaar ook redden! Gefeliciteerd!

 4. Zo cute, en al zzooooooo lang samen! Wij zijn bijna 3 jaar samen, iets minder lang maar toch een begin!

 5. Gefeliciteerd en wat een leuke foto’s. Wij zijn vijftien jaar samen en hebben elkaar ontmoet in de klimhal.

 6. Ik smul altijd van verhalen over hoe mensen elkaar hebben ontmoet. Zo heeft mijn moeder na 2 dates tegen mijn vader gezegd: “Voorlopig wil ik geen relatie hoor. Kom over een jaar of 3 maar eens terug.” En raad eens wie er 3 jaar later belde. Allebei hadden ze daartussen een korte relatie gehad. Mijn moeder was mijn vader vergeten, hij haar niet. En nu al 49 jaar getrouwd.

 7. Mijn ouders hebben elkaar ook ontmoet in de disco! Vroeger was dat heel normaal haha.

 8. Nou wij zijn ook al heel lang bij elkaar. Ik ken mijn vriendje zoals ik mijn man altijd noem al 40 jaar. Dit jaar 31 jaar getrouwd. We zijn echt in balans ying yang. We hebben elkaar ontmoet op de plaatselijke soos avond

 9. Van harte gefeliciteerd met deze mijlpaal. Ik ken mijn inmiddels 31 jaar. We ontmoetten elkaar op dansles : )

 10. Gefeliciteerd! 25 jaar is een mooie mijlpaal. 😊

 11. Gefeliciteerd samen! Wat een mooie mijlpaal. Mijn partner heb ik ontmoet toen ik als caissière ging werken in het tuincentrum waar hij in de kas werkte. Inmiddels een mooie zoon en dit jaar al 11 jaar bij elkaar

Reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: