Ali is binnen!

Ali is binnen!

Ik ben gek op horloges!! En heb er genoeg liggen alleen die staan stil haha. Ja, ik weet, dan vervang je de batterijtjes Rach…ja uhmmm nee want wil toch wel wat anders weer. Ik heb 2 mooie horloges liggen maar die hebben zo’n stalen band en ze stonden al op hun kleinst om het zo maar te zeggen maar ze schieten nu steeds naar mijn elleboog omdat mijn armpjes zo iel zijn. Dus ik moest op zoek naar bandjes die van rubber waren en verstelbaar zijn, en waar ga je kijken dan….juist, op ali express! En daar slaag je altijd 😀

Deze zijn mijn favorieten op het moment want die zitten het lekkerste. Een zachte rubber bandje is altijd goed bij mij. Ik heb ook Ice watches gehad en zaten ook zo fijn!

Deze zijn gewoon lekker sportief en leuk voor de zomer!

Deze is wat netter en kan je ook overal bij dragen. De horloges waren zo even uit mijn hoofd iets van 3 euro per stuk. En, heel fijn, ze waren binnen anderhalve week al binnen!! Kijk ik ben mij ook wel bewust dat ze geen jaren mee gaan maar gewoon just for fun!

Kopen jullie ook wel eens een horloge bij ali?

De meiden hebben er ook een houtje van, ali shoppen!! Niomi bestelde een ketting en kind is er helemaal happy mee 😀

7 gedachten over “Ali is binnen!

  1. Oh wauwie!!! Wat een onwijs mooie dingen heb je gekocht <3 <3 Ik vind de ketting inderdaad ook erg gaaf. En ik houd van dit soort horloges <3

  2. Super horloges , staat je goed , en gave ketting !
    Ik ben gek op Ali ! Gelukkig is de levertijd nu minder lang dan vroeger .
    Dus bestellen maar 🙂

    1. ja veel beter die levertijden nu :D, hier nu een week en op zijn langst anderhalve week 😀 nou dan gaan we wel vaker bestellen hahaha

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.