Alles op slot en hechtingen eruit #VLOG

Alles op slot en hechtingen eruit #VLOG

Hey!
Het is weer woensdag, dus dan staat er weer een vlog online. Alles op slot en hechtingen eruit. Duidelijke tekst lijkt mij.

We hebben een hoop gekletst, Ras en ik en vloggen word nu helemaal lastig met de lockdown. Dus meer konden we er niet van maken πŸ˜‰

17 gedachten over “Alles op slot en hechtingen eruit #VLOG

  1. Ik denk dat niemand aan het juichen is door de lockdown. Maar als de ic’s vol liggen en je familielid met corona (of jij zelf) straks niet behandeld kan worden terwijl hij/zij doodziek is. Tja, dat willen we ook niet. Dus het is wat het is. Maar gewoon het beste van maken, denk ik. Daarom doe ik het ook even extra rustig aan de aankomende periode.

  2. Het is heel heftig, maar het moet nu even. Natuurlijk ben ik er ook klaar mee, maar ik vind het belangrijker dat corona uiteindelijk weg gaat. Als ik nu het aantal besmettingen blijf volgen dan schiet het nog niet echt op, maar misschien komt dat nog van de mensenmassa’s die op en in elkaar zaten tijdens Black Friday (ik begrijp echt niet dat men dit durfde en dat dat wel mocht). Ach ja, we moeten inderdaad zelf de slingers ophangen, maar ik begrijp heel goed dat dit niet altijd makkelijk is…

  3. ik hoop dat ze hier ook nog volgen met een lockdown want ik snap niet waarom ze in Europa niet overal hetzelfde doen. zo blijven we bezig en zitten we in de zomer nog binnen

  4. Helaas is het nodig, maar ben er wel klaar mee als ik eerlijk ben…. Ik werk zelf in het onderwijs en de kinderen snapten er niks van waarom er geen kerstontbijt of diner was en ze ineens eerder vakantie was.

  5. Wat vind ik van de lockdown? Het is weer nodig, want anders blijft het zo gaan en raken de ziekenhuizen overvol, Zo veel veranderd er voor ons niet, we werken sinds maart al thuis en de jongens hebben nu drie dagen thuisonderwijs en daarna vakantie, in de vakantie zouden we al niets anders doen dan thuis zijn, dus daar veranderd niks aan.Ik ben ook echt een planner en wil de dingen gepland hebben, maar nu zit ik steeds meer in de film groundhog day.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.