alles tegen, nagels, en b-day stress

alles tegen, nagels, en b-day stress

Het is wel duidelijk dat ik mijn week niet heb geloof ik 🙁 eerst zondag mijn laptop die crashde, gister heeft mijn site een downtime van maar liefst 9 uur gehad (volgens mij was het langer maar goed) T-mobile die mij gewoon gruwelijk heeft voorlogen:@ er is nu al 3 x een onderzoek gestart omdat ik gewoon niet in en om het huis kan bellen, nu hoorde ik vanmorgen dat ze een achterstand hebben en me daarom maar een nwe simkaart hebben gegeven (zei toen al gelijk tegen die kwibus dat dat het probleem niet zou oplossen maar goed) het vorige onderzoek heeft dus gewoonweg niet plaats gevonden en hebben ze me dus afgescheept met die nwe sim, ja en de t….!!! nu starten ze weer (zogenaamd natuurlijk) een onderzoek op, normaliter duurt dat 27 dagen maar heb nadrukelijk gezegd dat hier nog een claim voor ze ligt voor alle klanten die we zakelijk zijn kwijt geraakt en zo dus ook de centen!! dus nu word het (proberen ze dan he, ja ja) het binnen een week of 2 te doen, nah amehoela!!! ik bel maandag gewoon weerop want wil nu echt van die lui af!!

Van de week ook me nagels (geprobeerd) gedaan, vlug vlug vlug met als resultaat —>> not amused nails:( heb het erop laten zitten omdat ik geen tijd meer had maar mooi vind ik het niet echt!!

Rashel is op 9 september jarig en dat zouden we vieren op de 12e, nou wist ik al van een paar dat die niet konden en zouden dan eerder komen, maar goed ik zou dan weer aan 3 dagen b-day zitten en sorry daar heb ik geen zin in!! dus haar feestje word nu 5 september gevierd en vier de mijne dan ook maar gelijk mee (doe er niks aan maar goed) ik ben as dinsdag al jarig. dus ik moest gister op stel en sprong de uitnodigingen de deur uit doen!! en geloof me zonder je vertrouwde lappie gaat dat toch ff anders dan geplant;)
maar we blijven gewoon lache 😀

28 gedachten over “alles tegen, nagels, en b-day stress

 1. oow wilde zeggen ach het zonnetje schijnt toch haha maar die schijnt ook niet lol
  leuk je nagels weer hoor rach en rasje haar verjaardag is zeker mega mindy style hihih

 2. tering wat een week hahaha:D komt wel weer goed joh, vandaag je nieuwe radiator in de badkamer toch ? daar word jij al heeel vrolijk van wedde 😛
  denk maar aan ras haar b-day idd en aan je nwe vloer die er in gaat;) dan is je dag zo weer goed 😀

 3. he he een update hahah las al dat je je lap nog niet terug hebt maar je ben nog wel actief op het www;) dat word idd ff druk met alles snel te regelen maar dat kan jij wel 😀
  nagels= goed 😀

 4. ow meid dan zitten we samen in een klote week :d hier gaat ook alles mis!!! maar blijven lache :d
  nagels goed gekeurd hoor 😀
  su6 met de verjaardagen !!! hoe oud word jij eigenlijk hihih

 5. oeii idd een pechweek zeg 🙁 maar ook daar komt een einde aan!! volgende week alleen maar leuke dingen op het menu!!

 6. ben ik weer 😀 jij blij hahah niet dus, A. rot op met die stress zo voor je verjaardag, B. LEUK rasje b-day voorbereiden C. t-mobile…lik me…..hahah en D. hoop dat je lap terug krijgt want dit is niks, weinig updates, geen msn bla bla bla 😀 en ja ik weet ik moet nog een twitter dinges aanmaken hahha

 7. relax…adem in adem uit 😀 denk lekker aan de die kleine meid die al weer 5 word 😐 shit zeg gaat dat hard!!! en het t-mobile verhaal ach rach ze moeten de klant op gegeven moment wel gelijk geven en jij weet wel waarom 😉

 8. Ik vind die verjaardagen in September altijd zo verraderlijk. Ze lijken de hele tijd ver weg omdat het nog vakantie is en dan *poef* zit je er alweer midden in!

  En ik hoop dat je pech week bij deze week blijft en niet langer gaat duren. En denk aan je hart he, dat je je geen aanval laat geven door die pipo’s van T-mobile…

 9. piepert hahaha nee hoor snap je frustratie wel, als er 1 ding tegen zit zit gelijk alles tegen he !!!
  gaaf je nagels zo ben alleen geen groen van je gewent 😀

 10. nou ik zeg woow op je nagels hoor!! de rest vind ik niet woow maar goed volgende week een betere week met taart en fun 😀

 11. lappie nog niet terug ? hoop vandaag wel voor je rach!!!!! je nagels zijn wel amused 😉
  leuk rashel haar b-day met een sproedje voorbereiden hihi komt wel goed jij ben daar een meester in hahaha

 12. waarom doet teringmobiel zo moeilijk nah dan rach roons contract was toch ook zo ontbonden!!!! hoop dat ze snel een oplossing hebben tut want je ben idd niet altijd bereikbaar 🙁
  leuk leuk leuk je nagels hoor !!!

 13. eerste week school, eerste week stress, nog een daggie en dan is het weekend laat je maar lekker betuttelen hihih

 14. aaamaaii niet best weekje voor je nee 🙁 kop op rach denk maar lekker aan die tut haar verjaardag en nee niet aan die van jou want jij ligt weer jankend op bed zeker moahahaha geintjexxxxxxxxxxxx

 15. zo te lezen zit het idd niet mee nee 🙁 maar goed posi blijven denken tut, eerst die lap terug want alleen daarvan word je al zoon zuurpruim jij 😛

 16. pffff je hebt van die weken ertussen zitten he rach hahaha man man man en een stresskip als jij raakt dan lichtelijk over haar zeik 😀 hopelijk snel je lap terug, tering-mobiel gewoon 100x klacht uitprinten en opsturen !!
  lichtpunt rasje haar b-day 😀 zo en nu lekker een kop thee zeker xxx

 17. oow tutta toch zit je echt niet mee he deze week idd maar toch nog fun stuff regelen hihi voor rassie haar b-day 😀 en ja ja moeders ook bijna jarig 😀

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.