Alles weg moeten stoppen…

Alles weg moeten stoppen…

Tja, ik ga mij afvragen of dit een klaagblog word of niet…. Oke klaag en weet ik veel, moet het gewoon kwijt want ik weet, denk en hoop dat andere moeders ook deze issue hebben.

Alles moeten weg stoppen….. de titel zegt het al. Moeders met kleine kinderen moeten alles achter slot en grendel zetten, denk aan keukenspullen ect. maar denk je nou echt dat dat over gaat als ze ouder worden….nou dikke vette NOT kan ik je vertellen!!!

Ik poste deze knappert op mijn instagram met de tekst dat ze mijn trui gejat had. Nou ja ze had het nu een keer gevraagd maar geloof mij dat is echt voor het eerst want geloof het of niet, alles staat hier achter slot en grendel en mijn slaapkamer gaat op slot als de diva’s thuis zijn!!!

Waarom dan? Nou waar zal ik eens beginnen….. ze spuiten rustig met mijn dure parfums een paar keer per dag, terwijl ik heel erg zuinig ben op mijn spulletjes!! Ze “jatten” mijn make-up,Β  en dan hoor ik menig vaste lezer zeggen “ja maar rach jij hebt kasten vol make-up” ja dat heb ik inderdaad maar ik houd er gewoon niet van als er zomaar spullen gepakt worden en dan het ergste….er nog over liegen :(. Ik weet precies waar altijd alles ligt en hoe het ligt en staat (ja sorry beetje ocd-isch ook op dat gebied) dus zie zo als er wat weg is en als ik dan vraag van joh tut heb jij dit of dat gepakt….”oh nee dat heb ik dus echt niet gepakt he mam, waar slaat dat nou weer op dat je dat vraagt”….. nou uhm zeg ik dan, ik vond het in je kamer notabene!! Dus ja….

Kleding wat uit mijn kasten verdwijnt….en ook hier geld weer, ik houd alles graag netjes en neem van mij aan dat mijn meiden daar anders over denken en kijken niet op een vlek of scheur hoor!! Iets dragen, en terug hangen dat doen ze niet, nee ze dragen het, flikkeren het onder hun bed zodat ik het zogenaamd niet kan zien dat ze het gepakt hebben en vervolgens ligt mijn favoriete topje, shirt of blouse te meuren onder een stofnest….. wauw ik lees dit zo even terug en ben wel aan het klagen he hahaha.

Nee nogmaals ik weet dat meerdere ouders hier mee te kampen hebben en vraag mij af hoe jullie daar mee omgaan en wat jullie er tegen doen ..?

Dus ja ik leef met alles achter slot en grendel, ook mijn snoep voorraad, en dan schrijf ik het echt correct, mijn snoep, want ik heb af en toe heel snel suiker nodig vanwege mijn waardes en als je dan je handen mis grijpt……oeiiiii en dan weer te horen krijgt “ja nee dat heb ik niet gepakt mam” geloof mij dan kan je toch wel lichtelijk pissed off raken πŸ˜›

Dus moeders vertel….hebben jullie hier ook mee te kampen?

14 gedachten over “Alles weg moeten stoppen…

  1. Haha. Ik zit nog in de snoep-verstop-fase. Heb 3 jongens dus mijn kleren zullen ze niet dragen. Alhoewel, de jongste vindt het heerlijk om op mijn hakjes te klepperen..

    1. hahaha nou voorlopig zit ik er ook nog in hoor in dat verstoppen van snoep!!! en heerlijk toch dat ie dat wil doen πŸ˜€

  2. Zoo herkenbaar mop mijn dochter is nu alweer 20 en op der eigen en nog als ze de kans krijgt zit ze in me spullen 😬 En me knul zit ook in een speurt dus niks is veilig in de kast kwa snoep. Zelfs me skyr yoghurt en me nutries jat tie . Men mama moet aankomen jij niet!!! Owww ik ken daar ook zo pist om worden echt schat ik koop gewoon niks voor hem als hij het niet gewoon vraagt simpel !

    1. Hahaha echt he tut af en toeπŸ˜” maar goed zolang het hier achter slot en grendel zit vind ik het wel prima want dan weet ik dat het safe isπŸ˜ƒ

  3. Ik heb alleen jongens. En voor zover ik het kan inschatten gaan ze mijn kleding nooit stiekem dragen … maar je weet natuurljk nooit πŸ˜‰

  4. Jaaa echt. Ik word er gestoord van. Ik schreef er ook een blogje over. Laatst betrapte ik mijn dochter erop dat ze een heel mooi armbandje pakte. Echt. Als ik het niet had gezien, had ik het nooit meer terug gevonden. Parfum en kleding: idem dito..

  5. Haha deels herkenbaar. Ik heb een jongen dus hier in huis is het vooral het eten en drinken dat verdwijnt voor je er erg in hebt. Ik zou ook balen als ze aan mijn parfum of make-up zouden zitten.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.