Als je kind in de horeca werkt

Als je kind in de horeca werkt

Als je kind in de horeca werkt ga je natuurlijk langs voor een bakkie :D. Althans wij wel want Niomi had het al een paar keer gevraagd dus het moest er een keer van komen.

Zo gingen wij afgelopen zondag gezellig bij onze dochter langs en oh wat ben je dan trots als moeder zijnde als je haar zo bezig ziet. Helemaal in haar element en haar zusje die haar maar zat te bewonderen en bleef zeggen “kijk dan mam hoe goed ze dat doet” aah dan smelt je mama hartje wel hoor!

Ik na een verse kop munt thee en Ras nam een fanta maar dronk uit eindelijk mijn thee leeg haha die vond ze toch zo lekker.

We hebben even heerlijk genoten met zijn tweetjes…nee zeg ik verkeerd, met zijn drietjes want Niomi vond het prachtig!

Hebben jullie wel eens in de horeca gewerkt?

Het is aan poten in de horeca maar Niomi voelt zich er helemaal thuis. Rashel vond het ook prachtig maar die moet nog even wachten ๐Ÿ˜‰

6 gedachten over “Als je kind in de horeca werkt

  1. Ja, ooit. Een keer. Ik weet het nog goed. Ik was volgens mij 18 of 19 jaar. Het was mijn allereerste horeca-klus ever (en de laatste) bij de presentatie van de – destijds – nieuwe Audi. Willem-Alexander (destijds nog Prins) was er en natuurlijk liet ik de inhoud van een glas omvallen. Gelukkig over de vloer en niet over hem…

  2. Ik heb jaren in de horeca gewerkt en vond het de leukste tijd ever. Het is idd hard werken maar dat vond ik altijd heerlijk. De tijd vloog voorbij. Denk dat het een van de meest leerzame tijden ooit was.

    Mijn ouders kwamen ook regelmatig een bakkie doen hoor. Gezellig juist als dat af en toe kan.

    1. hard werken is het zeker maar liever dat dan een werk hebben waar alles langzaam gaat toch ๐Ÿ˜€ en leuk dat je ouders ook langs kwamen ๐Ÿ˜€

  3. Wat cool dat ze het zo goed doet en voor haar eigen centjes werkt!Enne stoer van Ras dat ze mee is gegaan…Zelf nooit in de horeca gewerkt,wel jaren bij de bakker op zaterdag.Zoon werkt wel in een soort horeca,de Mac haha.Dochter wilde dat niet en werkt bij blokker

      1. Sfeer is goed bij Blokker dus ze vind het super gezellig.Ben blij dat mijn kids niet te beroerd zijn om te werken.Kun je dan trots zijn hรจ

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.