Als je verrast word

Als je verrast word

Als je verrast word door iemand die je dierbaar is dan is het gewoon feest. Verrast worden door je dochter geeft je echt gewoon een warm gevoel ondanks dat wij het niet willen en liever haar centjes in haar eigen zak houd. Maar ja als je zo’n impulsieve dochter als ons hebt dan kan je er op rekenen dat ze met van alles thuis komt voor je of ze besteld gewoon dingen voor je hahah. Heerlijk kind.

Rashel had ze ook al verrast en nu waren papa en mama aan de beurt. Nou een hoop hebben het al in de vlog gezien of op insta, maar vond het wel leuk om er ook even een blogpost over te maken aangezien niet iedereen de vlogs kijkt.

Roon is verwent met een Stone Island t-shirt, mijn hemel hahah hij stond echt zo van ben jij niet goed bij je hoofd hahah, maar hij vond het wel super lief!

En deze moeder werd verrast met een trui van Reinders JM!

Rashel had deze trui al en ik vond hem zo leuk en dat heeft Nio opgevangen en hem dus besteld voor mij, hoe lief. Maar ook ik had zoiets van …tut spaar het lekker op hihi, nee mam ik was er ook niet met kerst en wilde jullie toch wat geven….te lief.

We vinden het onwijs leuk dat ze ons iets gegeven heeft maar haar nu wel gezegd dat het klaar is en alles wat ze besteld retour gaat hahahah

Zijn jullie wel eens verrast door jullie kids, als je kids hebt natuurlijk 😉

Eén gedachte over “ Als je verrast word

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.