Alvast dan maar

Alvast dan maar

De dagen tellen zich af, de meiden hebben nu lekker kerstdiner op school en ik zit …ja zit achter de computer met loerharde muziek op de achtergrond zoals elk jaar in me eigen soeppie gaar te koken (sorry buren voor de geluidsoverlast hihih) 24 december komt er weer aan in la familia b en dat houd in een chaggie rach, je mist en je blijft je moeder missen ondanks dat het 13 jaar geleden is. Nu helemaal omdat ik zelf doodziek ben en dat verdomme gewoon niet wil inzien… maar goed het is bijna kerst en ja ik heb er nog zin in ondanks dat mijn bloed weer helemaal kut was vandaag. Maar daar gaat ik nu niet bij stil staan, ook niet bij het feit dat ik meer dood dan levend ben, nee ik denk aan de kerst met me gezin en familie goed 😉

Vanaf hier wil ik iedereen bedanken voor de kaartjes die ik heb mogen ontvangen van jullie!!! super leuk en lief!
Voor de andere lezers …ik, nee wij wensen jullie een hele fijne kerst toe, maak het lekker gezellie, zuip en vreet niet teveel en na de kerst plaatst ik nog even een logje natuurlijk 😉

6 gedachten over “Alvast dan maar

  1. Jullie hele gezellige dagen, probeer ervan te genieten ondanks het gemis van je moeder. Ik weet hoe het voelt om ze niet meer te hebben. Dat van van jou maakt het extra beladen zo 1 dag voor de kerst.

    xxx
    Sabine

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.