AMERICAN VINTAGE – SPRING/SUMMER 2021 CAMPAIGN

AMERICAN VINTAGE – SPRING/SUMMER 2021 CAMPAIGN

Dit seizoen vereeuwigen we de gezichten en blikken van ongeveer 20 mensen uit alle lagen van de bevolking. Samen in Marseille vertegenwoordigen ze een zomercollectie met een manifest-gevoel, waarin kleding intimiteit omarmt. Hun namen zijn Nadir, Marlow, Harp, Lisa, Anna-Joe en Léo. Het zijn dansers, studenten, ouders of geliefden. Vanuit alle horizonten vormen hun verschillende leeftijden en profielen een vrijwillig eclectisch canvas.

In openhartige foto’s leggen de foto’s van Julia Champeau bijzondere attitudes en looks vast, waarin de kleding en materialen de persoonlijkheden onthullen van degenen die ze dragen. Zonder zich te verkleden, zonder te verbergen. Alleen de waarheid.

Gevoelig en intiem, de beelden van het seizoen zijn getuigenissen van de gelukkige, spontane ontmoetingen die we zo graag missen. Oncontroleerbaar gelach delen, ‘Ik hou van je’ zeggen of iemand in een knuffel trekken.

Het lichaam gehuld in natuurlijke materialen, bewegingen bevrijd. Tussen mannen en vrouwen, ouders en kinderen, jong en ouder, worden jassen en hoodies uitgewisseld. Het is geen mode; het is stijl. Hun stijl.

6 gedachten over “AMERICAN VINTAGE – SPRING/SUMMER 2021 CAMPAIGN

  1. Wat een heerlijke stijl! Ik vind het altijd mooi en inspirerend om te lezen welke verhalen er achter nieuwe collecties schuil gaan.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.