Amsterdam in m’n eentje, hoe is dat verlopen?

Amsterdam in m’n eentje, hoe is dat verlopen?

Terwijl jullie mijn artikel over mn budget parfum lazen hier, was ik in m’n eentje op pad naar een pers event. Ik ga wel eens vaker op pad alleen, maar nog nooit naar Amsterdam haha.

Ik ben maar een klein iel wicht ( op zn drents ) en vond het stiekem toch wel een beetje eng om alleen naar een grote stad te gaan als Amsterdam.. Tot nu toe ben ik elke keer met meerdere geweest.

Dais en het OV/Openbaar Vervoer

De treinreis an sich ging goed, drama op het spoor as usual, maar dat ging op zich prima. Eenmaal in Amsterdam aangekomen.. Kon ik de bussen niet vinden haha.. Ik rennen om die bus te halen haha, ging ik ook nog eens bijna op mn plaat op de roltrap, deze deed het niet en ik rennen op dat ding haha..

Afijn, ik in die bus… Rijden ze daar zo bizar hard, dat ik nog net niet aan de andere kant van die bus lig met mn juten hutkoffer tas van de appie op het moment dat die vent remt.. Geloof me… In Drenthe rijden ze veel rustiger haha 😉

Eenmaal aangekomen bij de halte waar ik eruit moest.. stond het bordje met nummers verkeerd.. Juist Dais verdwaalt (zou ook eens niet zo zijn).. dus ik weer richting de bus lopen: zie ik ineens keigroot het welkomsbord van het pr bureau.. Dais hoe dom kon je zijn.. had gewoon ff rechtdoorgelopen 😛

Het event zelf was wel heel geslaagd! Mooie merken en mensen ontmoet! Zeker voor herhaling vatbaar!

Het leed dat vertraging bij NS heet

Terug weg ging met wat vertraging door onder anderen: helaas een aanrijding met persoon, maar vooral heel veel stroringen en defecte treinen.. Nou, je had het volk op Utrecht moeten zien zitten… Sneu gewoon.. Denk je eens een dag met de trein te gaan.. strand je gewoon..

Ik had 10 min. vertraging, gelukkig moest ik m’n blaas legen van alle koffie, thee en water.. dus die tijd heb ik maar gebruikt om naar de wc te gaan op Utrecht CS..

Ondanks ik het prima in m’n eentje kon redden, vind ik het veeeeel gezelliger om samen te reizen en ergens heen te gaan.

Maken jullie wel eens van die solo tripjes? Of gaan jullie liever samen op pad?

8 gedachten over “Amsterdam in m’n eentje, hoe is dat verlopen?

  1. haha niet heel chill zo te lezen! Ik vind het wel heerlijk om alleen op pad te gaan, zeker in Amsterdam. Maar samen is eigenlijk ook wel gezellig.

  2. Heel af en toe voor een blog event maar meestal gaan de jongens mee. Voorheen deed ik het wel hoor, heerlijk juist. Maar ik snap dat het wel hoor dat t a relax is als de bus zo hard rijdt enzo.

  3. Ik vind het héérlijk om alleen te gaan. Het ultieme moment om andere mensen te leren kennen. Als je samen gaat blijf je vaak toch een beetje aan elkaar hangen. Dat laatste doe ik natuurlijk ook weleens en is ook heel gezellig. Amsterdam is voor mij heel bekend terrein (ik heb er ook een jaar of 25 gewerkt bij diverse werkgevers). Onlangs ben ik zowel in een buitenwijk van Den Haag geweest als midden in het centrum van Rotterdam. De eerste met het OV en de laatste met de auto. Dat vind ik dan weer meer een ding (want ver!).

  4. Hmm, dat klinkt niet echt als een relaxte reis, maar dat was gewoon een beetje pech dan.
    Ik vind het juist héérlijk om alleen op pad te gaan, zowel in Nederland als in het buitenland. Ik doe het heel vaak!

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.