Ana zuigt aan mij :( #VLOG

Ana zuigt aan mij :( #VLOG

Hey!
Het is weer woensdag, dus weer een vlogje online.

En ik zeg vlogje omdat het in feite alleen praten praten en nog eens praten is omdat het gewoon weer zuigt aan mij en dat zit mij dwars en zit daarom ook in een dipje.
Maar komt wel weer goed, hoop ik ๐Ÿ˜‰
Zondag weer een happy vlog online ok!
Tot zondag!

reactie's

reactie's

15 gedachten over “Ana zuigt aan mij :( #VLOG

  1. Wat vervelend dat het even wat minder gaat. Goed de tijd en rust nemen voor jezelf, niks moet (behalve van jezelf ๐Ÿ˜‰ )

  2. Eetstoornissen zijn bitches en kunnen zomaar ongemerkt weer opduiken om je leven in de war te gooien. Weet er alles van helaas.

    Stay strong lieverd ๐Ÿ’–

  3. Ooh, niet fijn voor je, maar wel knap dat je de signalen herkent. We sturen je veel positieve vibes ! ๐Ÿ™๐Ÿป๐Ÿ‘Š๐Ÿป

  4. Dapper dat je het toch vertelt. Niet alles is positief en dat hoeft op zich natuurlijk ook niet, maar ik hoop voor je dat je hier snel uitkomt. Dacht het vorige keer al een beetje te zien. Voor wat het waard is: ik vind je een ijzersterk en stoer mens. Want ondanks alles blijf je vechten. Zet m op en sterkte ๐Ÿ˜˜

  5. Wat is Ana toch klote. Heel veel sterkte. Hopelijk heb je snel weer wat betere momenten/dagen.

  6. Meid wat vervelend om te horen dat het niet zo goed met je gaat! ๐Ÿ™ Hopelijk kom je snel uit je dipje! Neem je rust en je tijd!

  7. Jammer dat het wat minder met je gaat, hopelijk zit je snel weer wat beter in je vel.. lekker rustig aan doen! Oh en dat van dat dweilen herken ik wel hoor.. ik ben daarna ook bekaf haha. Conditie van niets.

Reageren is niet mogelijk.

Reageren is niet mogelijk.
%d bloggers liken dit: