anderhalve dag

anderhalve dag

Zo het paasweekend zit er nu toch echt op en na 5 dagen vrij te zijn geweest is het vandaag weer een normale schooldag!! en school duurt nog maar anderhalve dag!! vrijdag zijn onze moppies weer vrij!!! het zonnetje schijnt hier al vollop!! dus straks als ik de meiden gaat halen eten we lekker even wat in de tuin en daarna weer chillen en van de zon genieten want morgen zou het weer gaan regenen 🙁 balen maarja voor nu….genieten!!!

verder doe ik het rustig aan vandaag, gister met trainen ging het niet helemaal zoals het moest 🙁 mijn lichaampie ging volgens mij flink tegen werken en de huisarts bevestigde dat vanmorgen 🙁  ik moet rust gaan houden met mijn lichaam ( ja daaaaaag ik kan niet stil zitten, nee heb geen adhd, maar moet gewoon trainen) nou mijn huisarts verklaarde mij werkelijk voor debieltje hahaha, thnx dok!! maar nee ik doe rustig aan, train vanavond wel maar loop minder zwaar 🙂

14 gedachten over “anderhalve dag

 1. super foto rachie maar ff zonder dolle he en niet geheel offtopic, zag je net lopen in voorburg……en kan me enigzins indenken waarom mensen zich druk maken moahahah waar zijn jouw benen gebleven dan ??? jezus rach enough is enough!!!! 😉

 2. Leuke foto van jullie drietjes! Wat ben je lekker bruin zeg ^^
  Niet teveel trainen he meid…het moet niet ten koste gaan van je lijf 😉 Hoe lang (aantal minuten/uur) sta jij op de crosstrainer en hoe vaak (als ik dat vragen mag)?

  xx Gon

  thnx!! en ja lekker bruintjes weer:) ik sta elke dag 20 a 25 min op de crosstrainer en loop standaard 10 km op een dag weg. en nee heb gister wel gemerkt dat mijn lichaam nu echt heel erg gaat tegen werken na een jaar keihard trainen elke dag dus ik neem nu gewoon 1 rust dag in de week 😉 X

 3. Dank je wel voor je compliment! Jij hebt ook een gezellige site zeg en wat een leuke meiden heb je! Jammer he, dat het mooie weer morgen afgelopen is. Wilde juist morgen er even met mijn camera tussen uit knijpen…mah ja..foto’s van de regen? Wie wilt dat zien..ik niet..hihihi. Doe je wel een beetje rustig aan met trainen…eigenlijk moet ik het ook doen..want ja dan kan ik verbranden wat ik eet, geen gek idee! Ik wil alleen niet naar de sportschool…alleen. Dan moet ik een sportmaatje hebben. Die heb ik wel, maar ze is nu 5 maanden zwanger…dus dat is zwangerschap gym..kan wel een kussen onder mijn topje doen..hahaha

  Ik link je even in mijn blogrol, kan ik je makkelijker bezoeken.

  xxx

  thnx ook hier;) en ja zeker super super balen dat het weer over is, hier onweert het al 🙁 maar goed lekker 2 dagen in de tuin kunnen vertoeven met onze meiden :D, ik heb je gelinkt 😀 gezellie!! trainen hebben we idd rustig aan gedaan vandaag 😉

 4. nou hier was je bruin maar nu ben je zwart 😀 zoow zag je ff vanmiddag man man man hahah leuke foto van je meiden samen met hun big mama 😀 lafya

 5. Wat ben je mooi bruin zeg!
  Enne denk je om jezelf? Knuffel!

  hih ja lekker kleurtje he 😀 vandaag weer daggie tuin geweest dus super bruin:D en ja ik denk om mezelf echt waar 😉 thnx meis X

 6. oke waarom nog zo zwaar trainen rach ? je ziet er toch netjes uit zo!!! zou nie skinner worden hoor!!!
  leuke foto btw met die heerlijke smoelen van je meiden hihi

  ik kan wel licht blijven trainen bren maar dan boek je geen resultaten meer 😉

 7. wat een heerlijke foto rach!!!! echt top en moeders ziet er weer goed uit!! en jaaaaaaaa sta achter je dok hoor hahaha want je ben ook een debieltje en logisch dat je lichaam zegd van stop nu!!! maar goed jou kennende haha je loopt traind tot je er bij neer pleurt!!!

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.