Angst overwinnen geslaagd!

Angst overwinnen geslaagd!

Even voordat ik verder ga met deze blogpost…ik weet dat er nare mensen zijn op het net en die altijd wel wat te lullen hebben over ons, maar hou je gewoon even in voor nu oke 😉 heb een klein beetje respect voor mijn kind, dank je wel.

Ik ga er graag op uit met mijn meiden. En het liefst is het dan winkelen en even ergens wat drinken. Dat ergens eten en drinken voor mij een probleem is, is algemeen bekend, maar met een beetje passen en meten kom ik altijd al een heel eind :D.

Maar wat als een van je dochters zich niet prettig voelt om ergens naar binnen te gaan? Het toch wel eng vind om ergens te gaan zitten met vreemde mensen..? Ja dan word het een lastig verhaal. Maar in huize B zoeken wij altijd naar een oplossing en gooien onszelf in het diepe als er wat “engs” moet gebeuren.

Ik probeerde Rashel al zovaak mee te nemen om ergens een bakkie te doen maar helaas haha, nee ze werd kwaad dan en ik kreeg nog een grote muil ook lol.

Maar pas geleden greep ik weer mijn kans, en eigenlijk nog gemeen ook maar ze was mij dankbaar achteraf!. We waren wezen shoppen en ze voelde zich duizelig worden…ojee dacht ik 🙁 dus ik al mijn tas leeg getrokken want die zit altijd wel gevuld met snoep. Nou na een paar dropjes ging het wel maar het was nog niet weg. Dus wij liepen langs een tentje en ik zeg wil je even wat drinken tut? Oh nee zegd ze hahah, ik zeg nou dat gaan we wel doen en dan kan je gelijk zien dat het helemaal niet zo eng is om ergens even wat te gaan drinken!!

Rashel nam een fanta en moeders een kop thee.

Nou geloof het of niet…hahha ze word het gewoon nog leuk ook :D!! Ze heeft dus een angst overwonnen en daar zijn we natuurlijk blij om.

Hebben jullie angsten voor bepaalde dingen? En hoe ga je daarmee om?

Je snapt dat wij nu vaker ergens wat gaan drinken :D, hoe gezellig!!

14 gedachten over “Angst overwinnen geslaagd!

 1. Goed gedaan hoor!!! Ook ik herken het. Als ik in mijn eentje boodschappen moet doen, dan doe ik altijd muziek op in de hoop dat ik minder last heb van drukte en mensen niet tegen me gaan praten. Moet ik wel praten met mensen die ik niet ken, dan begin ik gelijk enorm te zweten van spanning.
  Goed dat ze dit nu overwonnen heeft. Want het kan veel leuke en gezellige momenten opleveren.

 2. ik snap het wel, zelf ook honderdduizend angsten en bij mij is het voornamelijk drukte en mensen die me aan kunnen raken wat paniek geeft. Ik vermijd winkelen en uitgaan dus ook heel erg 😉

 3. Wat goed zeg, ik herken het wel ergens, ik ga ook niet alleen ergens wat eten of drinken en ik heb ook altijd de bibbers als ik een winkel in wil en er is niemand (andere klanten) heel raar maar toch haha dat soort winkels vermijd ik dan gewoon P

 4. Goed zeg ! Fijn ook dat het zelfs nog leuk bleek en voor herhaling vatbaar blijkt, geniet ervan !

 5. Nou super super knap van der💪🏻 Petje af ras !! 💋Ik weet ook hoe het is hoor ik durfde vroeger ook nooit ergens heen te gaan naar een feestje al helemaal niet. of bv een zwembad op te bellen hoe laat ze open waren. Ik was als de dood als ik dan kwam dat ze me dan uitlachten kijk dat is die domme die belde. Maar ook die angst overwonnen.
  Zo blijf je leren je hele leven lieverd
  Maar top gedaan 💋❤️

 6. Top hoe je dit hebt aangepakt. Niet pushen, maar op het moment dat het nodig is toch een extra zetje geven.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.