appel-kaneel-cake

appel-kaneel-cake

Hier zijn we toch kaneel gek moet ik zeggen, kaneel door de appelmoes, flinke lepels kaneel door de appeltaart, en die appeltaart is hier net zo geliefd als de tiramisu, maar ik heb natuurlijk niet altijd zin om elk weekend een bom suiker teΒ kweken in me oventje natuurlijk haha want eenmaal gemaakt overleven de lekkeredingen hier meestal tot aan de avond en dan is het gewoon op de la op:D

appel kaneel cake…kom doe eens gek rach en gaat het eens proberen tot sippe lippies hierzo want dat kan natuurlijk noooooiit zo lekker zijn als de appeltaart en tiramisu die mama maakt….nou dus wel πŸ˜€

Ik wil dit al zo lang maken maar het durven he…stel nou dat ik het verpest…je kan er niks aan verpesten eigenlijk maar ja laat dat maar Β eens door dringen in een anti keuken prinses πŸ˜›
anyway wat heb ik gedaan, nou simpel, zelfs de meiden kunnen het maken πŸ˜€

Recept:

230 gram bloem

1,5 theelepel bakpoeder

125 gram suiker

3 eieren

125 gram boter

1 zakje vanillesuiker

85 ml melk

2 appels

kaneel

Bereidingswijze:

1. Verwarm je oven voor op 190 Β°C. Mix de boter totdat deze zacht is of zet het even in de magnetron en laat het smelten, voeg daarna de suiker, vanillesuiker, de eieren toe. Voeg daarna de bloem met de bakpoeder. Voeg daarna ook de melk toe.

Nadat je het beslag hebt gemaakt schil je 2 appels, in blokjes. Doe die in een kommetje en strooi daar een beetje suiker overheen en kaneel zoveel als jij denkt dat lekker is.

Dan doe je de stukkjes appel door het beslag heen en spatel je het even door, en dan hup hup de oven in πŸ˜€

In 45 minuten is hij klaar en dan is het smullen πŸ˜€

reactie's

reactie's

24 gedachten over “appel-kaneel-cake

 1. Ik heb nooit via deze manier gedaan. Wel appelkaneelcake in een bak haha. Ik heb vanmiddag gewone cake gebakken.

 2. Mmm dat ziet er heerlijk uit! Als ik weer een oven heb wil ik ook weer wat meer gaan bakken enzo πŸ™‚

 3. haha rach geeft haar eigen draai aan alles waar suiker in zit, slimme bitch haha
  maar dit is zeker een makkelijk recept zeg πŸ˜€ en als jij zegd dat het te kachelen is gaat ik het volgende week ff maken πŸ˜€

 4. ik zit even mijn mondhoeken droog te maken hahaha ziet er heerlijk uit πŸ˜€

 5. heerlijk als jij in de keuken hebt gestaan hihih:D
  smaakt naar appeltaart denk ik al vind ik appeltaart lekkerder dan cake

 6. mafkees wat doe je me aaaaannn hahaha ik ben ook gek op kaneel en appel dus ik gaat deze morgen even maken natuurlijk πŸ˜€

 7. Mmmmm!! Kom maar met die cake haha. Ik ben ook kaneel gek ook in de appelmoest, bij de verse rodekool met appeltjes en een tartaartje, tiramisu ook heeerlijk!

 8. krijg honger van je hahaha, ga hem van de week even maken want het moet te doen zijn

 9. goddelijk rach:D ik maak hem altijd vanuit een pakje maar ik ga dit ook een keer proberen

 10. Al die lekker recepten is niet zo goed voor mijn voornemen om kilo’s kwijt te raken!
  Deze klinkt ook weer errug lekker!;)

 11. Wat maak jij toch allemaal lekkere dingen zeg! Ook deze gaan we weer een keertje proberen..

 12. Ooh jammie lijkt me echt heel lekker. Maar ik ben op dieet…whaaaah! Ik wil wel een recept van SB proberen. Lijkt lekker op het plaatje van haar boek, weet niet of het echt lekker is. Heb net beetje gesmokkeld, heb een schaaltje chips op. Maar in het weekend mag ik een beetje smokkelen. Ben gelijk bang dat ik mijn eerste kilo kwijt ben…hahaha.

 13. Yum yum, dit ziet er heerlijk uit wat doe je me aan Rach! Deze moet ik dit weekend maken XD

  1. hahaha ja lekker ziet het eruit he :d en hij is zoo lekker madelon hihih laat je nog even weten als je gemaakt hebt ?

Reageren is niet mogelijk.

Reageren is niet mogelijk.
%d bloggers liken dit: